کلینیک کیمیای رهایی مرکز معتبر و مجاز برای درمان سوء مصرف مواد در تهران
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بهترین روش ترک کوکائین [رفع عوارض + خماری]

بهترین روش ترک کوکائین
بهترین راه ترک کوکائین با کلینیک کیمیای رهایی

اگر به دنبال بهترین روش ترک کوکائین هستید تا از چنگال این ماده محرک رهایی یابید. ما اینجا هستیم تا شما را یاری داده و در تک تک مراحل ترک در کنار شما هستیم، تا این امر به نظر سخت و دشوار را برای شما آسان و بدون درد کنیم.

کوکائین چیست؟

محرک‌ها، مواد مشتق از خانواده کوکائین و آمفتامین هستند. این مواد روان‌گردان باعث تحریک سیستم اعصاب می‌گردند و با اثر بر مرکز پاداش مغز، اثرات لذت بخشی مثل سرخوشی ایجاد می‌کنند. بروز همین اثرات در مصرف‌کننده است که به وابستگی می‌انجامد و ترک کوکائین را برای شخص دشوار می‌کند. کوکائین سردسته و قوی‌ترین مواد محرک است و کراک فرم تدخینی و قلیایی آن است. به همین دلیل، فرآیند درمان و ترک کوکائین با چالش‌های زیادی روبرو است.

کوکائین ماده‌ای است که از گیاه کوکا حاصل می‌شود. اگرچه این گیاه در آسیا و مناطق دیگر جهان یافت می‌شود، اما از ۲۰۰ گونه آن، تنها ۲ گونه دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای کوکائین است. اثرات محرک ناشی از مصرف این گیاه نیز به علت وجود کوکائین در آن است.

نکته: نام‌های دیگر کوکائین [کوک، برف ، بانو ،کراک و راک آماده، sniff یا انفیه و تورگی] است.

ویدیو معرفی کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی و خدمات این مرکز
پخش ویدیو

آشنایی بیشتر با ماده کوکائین

روش های مصرف کوکائین

روش های مصرف کوکایین
افرد برای مصرف کوکایین از شیوه های مختلفی مثل خوراکی، انفید، تزریق و تدخین استفاده می کنند نکته مهم این است، هر شیوهای که بیشترین غلظت کوکایین را در مغز، در سریع ترین زمان ممکن ایجاد کند، احتمال ایجاد اعتیاد را بیشتر خواهد کرد.
معمولا سوء مصرف کننده های کوکائین، آن را به صورت خوراکی مصرف نمی کنند، چرا که غلظت آن در مغز به آهستگی افزایش می یابد و بیشتر از یک ساعت طول می کشد که به حداکثر غلظت خونی و اثر خود در مغز برسد.
آیا می دانستید؟
کسانی که مصرف کوکائین دارند اغلب آن را به صورت انفیه یا sniff (کشیدن آن از طریق سوراخ های بینی) استفاده می کنند. در این شیوه کوکائین سریع جذب می شود و قدرت ایجاد وابستگی آن بالا است و به علت اثر بی حسی موضعی دیواره داخل بینی را بی حس یا فریز میکند که در مصرف های مکرر به شیوه انفیه می تواند باعث تخریب دیواره بینی گردد.

مدت زمان تاثیر گذاشتن کوکایین در بدن
وقتی که کوکائین به صورت انفیه مصرف می شود، اثر آن ۳ تا ۵ دقیقه بعد شروع شده و سطح اثربخشی آن در عرض ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به حداکثر یا اوج اثر می رسد.
مصرف کننده های کوکائین اکثراً می گویند که در عرض ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد از اولین دوز مصرفی، برای مصرف مقدار دوم کوکائین آماده می شوند.
در اواسط دهه80، sniff یا انفیه شایع ترین راه مصرف کوکائین بود. بعدها مصرف کننده ها کشف کردند که تدخین یا تزریق کوکائین ماده را سریعتر به مغز می رساند. وقتی که کوکائین به صورت تورگی (وریدی) تزریق شود در عرض ۱۰ تا ۱۵ ثانیه به مغز می رسد و سریع غلظت خونی آن به حداکثر می رسد و مصرف کننده ها یک سرخوشی شدیدی را تجربه می کنند.
وقتی که در عرض ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد غلظت خونی کوکائین رو به کاهش می رود، مصرف کننده آماده برای مصرف مجدد می شود و اینجاست که وابستگی یا اعتیاد و اجبار به مصرف برای وی اتفاق میافتد.

مدت زمان تاثیر گذاشتن کوکایین در بدن

  • وقتی که کوکائین به صورت انفیه مصرف می شود، اثر آن ۳ تا ۵ دقیقه بعد شروع شده و سطح اثربخشی آن در عرض ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به حداکثر یا اوج اثر می رسد.
  • مصرف کننده های کوکائین اکثراً می گویند که در عرض ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد از اولین دوز مصرفی، برای مصرف مقدار دوم کوکائین آماده می شوند.
  • در اواسط دهه80، sniff یا انفیه شایع ترین راه مصرف کوکائین بود. بعدها مصرف کننده ها کشف کردند که تدخین یا تزریق کوکائین ماده را سریعتر به مغز می رساند. وقتی که کوکائین به صورت تورگی (وریدی) تزریق شود در عرض ۱۰ تا ۱۵ ثانیه به مغز می رسد و سریع غلظت خونی آن به حداکثر می رسد و مصرف کننده ها یک سرخوشی شدیدی را تجربه می کنند.
  • وقتی که در عرض ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد غلظت خونی کوکائین رو به کاهش می رود، مصرف کننده آماده برای مصرف مجدد می شود و اینجاست که وابستگی یا اعتیاد و اجبار به مصرف برای وی اتفاق میافتد.

ترکیب کوکائین با سایر مواد

افرادی که کوکائین را تزریق می کنند، احتمال بیشتری دارد که کوکائین شان را با هروئین مصرف کنند؛ ترکیبی که اسپیدبال نامیده می شود . در حالی که در افرادی که با سایر شیوه ها کوکائین را مصرف می کنند، این احتمال کم تر است. کوکائینی که اغلب در خیابان ها به فروش می رسد با موادی مانند بیکینگ پودر مخلوط می شود که ناخالصی این ماده را بالا می برد. در شیوه تزریق خطر مسمومیت از بقیه شیوه های مصرف بیش تر است.

تفاوت کوکائین و کراک

کراک شکلی از کوکائین است که وقتی گرما می بیند خراب نمی‌شود. همانند شکل تزریقی در تدخین کراک نیز این ماده در عرض 6 تا 8 ثانیه به نظر می‌رسد و به این ترتیب سطح خونی و اثربخشی آن به حداکثر می‌رسد و مصرف‌کننده سرخوشی سریع و شدیدی را احساس می‌کند که ترک کوکائین را بسیار سخت می‌کند.

کراک نسبت به سایر مواد بسیار ساده‌تر استفاده می‌شود و نسبت به کوکائین ارزان‌تر و به شکل جامد است. بدلیل ارزان‌تر بودن آن و میزان اثرگذاری آن مصرف‌کنندگان معمولا تمایل دارند که به صورت مکرر در روز از آن استفاده نمایند. اما مصرف مقدار زیادی از کوکائین به صورت مکرر می‌تواند بسیار خطرناک باشد و مسمومیت شدیدی ایجاد نماید که در نتیجه آسیب‌های جدی به سلامت فرد می‌زند.

ترک کوکائین و خطرات مصرف کوکائین بر بدن

کوکائین با تحریک مغز موجب سرخوشی، بالا بردن انرژی، هوشیاری زیاد، اعتماد به نفس بیشتر، کم کردن اشتها، بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب و و تنفس می‌شود.

اثرات مصرف کوک در مقادیر کم عوراض مصرف کوکائین اثرات کوکائین روی روان فرد
افزایش دمای بدن سرگیجه خودبزرگ بینی
 کاهش دمای پوست (به علت انقباض رگ‌های زیرپوست)   لرزش رفتار ستیزه گرانه
سرخوشی   گشادی مردمک بی‌قراری روانی و حرکتی
اثرات مصرف کوک در مقادیر بالاتر  تعریق آسیب به قضاوت فرد
افزایش تمرکز  تاکی کاردی کاهش عملکرد شغلی و اجتماعی و خانوادگی
پرحرفی  افزایش زیاد ضربان قلب تحریک پذیری
تکرار اعمال افزایش تنفس و فشار خون. افکار بدبینانه
افزایش میل جنسی و تغییر در رفتارهای جنسی فعالیت‌های افراطی
اختلال و آشفتگی در خوردن و خوابیدن
  رفتارهای غیر عادی مثل خشونت
اثرات حاد یا شدید مصرف کوک مضرات استفاده کوکائین به صورت طولانی مدت
تکلم نامفهوم و جویده جویده تحریک‌پذیری
سردرد افزایش هوشیاری موقت
وزوز گوش افکار بدبینانه
افکار بدبینانه شدید فعالیت‌های افراطی
توهم‌های شنوایی اختلال و آشفتگی در خوردن و خوابیدن.
توهم‌های لمسی تکرار مصرف کوکائین، می‌تواند باعث ایجاد اختلال‌ها و آشفتگی‌های شدید ذهنی و روانی از جمله سایکوز( توهم و هذیان) شود.
عصبانیت‌های خیلی شدید برخی مصرف‌کننده‌ها عوارض غیرقابل پیش بینی و رفتارهای غیرعادی مثل خشونت از خود نشان می‌دهند.
تغییرات خلقی مثل افسردگی ترک کوکائین بعد از یک سری مصرف‌های مکرر، غالبا باعث پیدایش مرحله خواب آلودگی (کراش) می‌گردد.
افکار خودکشی تحریک‌پذیری
تحریک‌پذیری زیاد افزایش هوشیاری موقت
بی‌قراری افکار بدبینانه
عدم لذت بردن از تفریحات و شادی‌ها فعالیت‌های افراطی
نوسان احساسات اختلال و آشفتگی در خوردن و خوابیدن.
اختلال در تمرکز تکرار مصرف کوکائین، می‌تواند باعث ایجاد اختلال‌ها و آشفتگی‌های شدید ذهنی و روانی از جمله سایکوز( توهم و هذیان) شود.
خستگی برخی مصرف‌کننده‌ها عوارض غیر قابل پیش‌بینی و رفتارهای غیرعادی مثل خشونت از خود نشان می‌دهند.
 در مسمومیت با کوکائین فرد دچار حمله‌های قلبی، انقباض عروق خونی و آریتمی قلبی می‌شود. ترک کوکائین بعد از یک سری مصرف‌های مکرر، غالبا باعث پیدایش مرحله خواب آلودگی (کراش) می‌گردد.

مصرف کوکائین چه عوارضی دارد

  • عوارض قلبی عروقی
  • عوارض کلیوی
  • عوارض ریوی
  • عوارض عصبی
  • در زنان، مصرف کوکائین می‌تواند باعث اختلالات در سیکل قاعدگی، گالاکتوره (ترشح شیر در افرادی به جز زنانی که در حال شیردهی هستند)، آمنوره (فقدان عادت ماهانه) و نازایی (عقیمی) بشود که در فرد ایجاد انگیزه به ترک کوکائین می‌کند.

ترک کوکائین و عوارض قلبی عروقی

  • کوکائین می‌تواند اشکال متنوعی از آریتمی قلبی ( ضربان قلب نامنظم) را در مصرف‌کننده ایجاد کند.
  • تاکی کاردی ( افزایش ضربان قلب) و افزایش فشار خون نیز از دیگر عوارض مصرف کوکائین است.
  • کوکائین به علت تحریک سیستم آدرنرژیک باعث افزایش فشار خون می‌شود. این افزایش فشار خون می‌تواند باعث خونریزی‌های خود به خود و بسیاری از عوارض عروقی مغزی شود.
  • شواهد تحقیقاتی نشان داده است که کوکائین می‌تواند باعث اسپاسم عروق ( انقباض رگ‌ها) و به خصوص اسپاسم یا گرفتگی عروق کرونر قلب و سکته قلبی شود.
  • کوکائین می‌تواند آترواسکلروزیس عروق کرونر( تنگی رگ‌های خون رسان به قلب) را تشدید کند.
  • مصرف کوکائین توسط افرادی که در مراحل اولیه یک بیماری عروقی قرار دارند، باعث پیشرفت بیماری و حتی مرگ می‌شود.
  • کوکائین به صورت مستقیم و غیرمستقیم می‌تواند بر پلاکت ها اثر بگذارد و باعث لخته شدن و بسته شدن عروق کوچک شود.
  • اعتیاد طولانی مدت به کوکائین می‌تواند باعث فیبروز (از بین رفتن بافت) بینابینی و سرانجام نارسایی قلب شود.

ترک کوکائین و عوارض کلیوی

  • با مصرف کوکائین شخص دچار نارسایی حاد کلیه همراه با فشار خون می‌شود و درنتیجه باعث نارسایی مزمن کلیه و دیالیز می‌گردد.
  • معمولا در افرادی که کوکائین را از طریق کشیدنی یا انفیه مصرف می‌کنند، این عوارض بیشتر گزارش شده است.

ترک کوکائین و عوارض ریوی

  • تدخین کراک یا کوکائین می‌تواند باعث درد سینه هنگام تنفس یا دیس پنه (تنگی نفس) شود.
  • کوکائین توانایی ریه را در دفع منو اکسید کربن کاهش می‌دهد.

ترک کوکائین و دیگر عوارض ریوی در اثر مصرف کوک یا کوکائین شامل

  • پنومونی (عفونت ریه)
  • ادم ریوی (تجمع مایع در ریه)
  • سرفه
  • خلط خونی
  • تب
  • پنومومدیاستینوم ( ورود گاز غیرطبیعی در اطراف قلب و ریه)
  • پنوموتوراکس ( تجمع هوا در قفسه سینه و خارج از بافت ریه)
  • پنوموپریکاردیوم (تجمع گازهای غیرطبیعی در اطراف قلب)
  • خونریزی کیسه‌های هوایی ریه

اخیراً سندروم جدیدی وارد علم پزشکی شده است با نام ریه کراکی، در این سندروم علایمی از عفونت ریه، درد سینه شدید، مشکلات تنفسی و دمای بالای بدن به وجود می‌آید. عکس رادیولوژی از سینه هیچ شواهدی از عفونت ریه را نشان نمی‌دهد و به درمان‌های معمول هم جواب نمی‌دهد. حالتی است که مایعی بین دو لایه پرده جنب اطراف ریه تجمع پیدا می‌کند و فرد مصرف کننده دچار تنگی نفس شدید و درد در ناحیه قفسه سینه می‌شود. این اتفاق در افرادی که مصرف کوک دارند گزارش شده است و به همین دلیل به آن ریه کراکی می‌گویند.

ترک کوکائین و عوارض عصبی

  • این عوارض شامل ایکسمی مغزی (کاهش خون رسانی) و خونریزی درون مغز می‌شود.
  • افرادی که ناهنجاری‌های مادرزادی عروقی یا گشادی موضعی رگ در مغز ( آنوریسم) دارند، به ویژه احتمال بیشتری دارد که با مصرف کوکائین دچار این عوارض شوند.
  • کوکائین یا کوک، تشنج‌زا است که حتی بعد از یک دوز مصرف یعنی یک بار مصرف هم می‌تواند باعث تشنج عمومی در فرد شود.

با تکرار مصرف کوکائین احتمال ایجاد تشنج‌های کلونیک ( انقباضات عضلانی تکراری غیر ارادی) بالا می‌‌رود و همین‌طور کوکائین احتمال سکته مغزی را در فرد بالا می‌برد بنابراین با ترک کوکائین می‌توانید از این اتفاقات پیشگیری کنید.

ترک کوکائین و سایر عوارض مصرف کوکائین بر عملکرد بدن در مردان و زنان

  • در برخی زنان مصرف کننده مزمن کوکائین، اشکال در رسیدن به ارگانیسم در رابطه زناشویی را گزارش کرده‌اند.
  • در نوزادان متولد شده از مادران حامله مصرف ‌کننده کوکائین، خطر بالایی از ناهنجاری‌های مادرزادی و مرگ در نزدیکی زایمان وجود دارد.
  • در بسیاری از مردان مصرف کننده مزمن کوکائین، بی میلی جنسی، اشکال در انزال، ناتوانی جنسی و ژنیکوماستی (بزرگ شدن پستان مردانه) به وجود می‌آید.
  • مقادیر بالای کوکائین گاهی می‌تواند انزال خود به خود به وجود بیاورد.
  • کوکائین می‌تواند درجه حرارت بدن را بالا ببرد و باعث احتمال ایجاد تشنج، آریتمی قلبی (افزایش ضربان قلب) و مرگ شود. چرا که کوکائین باعث تشدید متابولیسم و انقباض عروق محیطی می‌شود و بر توانایی تالاموس در تنظیم دمای بدن اثر می‌گذارد.
  • در چندین پژوهش دیده شده است که مصرف کوکائین ممکن است باعث تحلیل عضلات و رابدومیولیز (آسیب و تخریب عضلات اسکلتی) شود.
  • مرگ ناگهانی در اثر ایست قلبی و یا تنفس، سکته قلبی یا مغزی در افراد جوان و سالم و همینطور جراحات ناشی از تروما به علت رفتارهای خشونت بار به دنبال مصرف کوکائین وجود داشته است.
  • مصرف کوکائین به روش کشیدنی یا اسنیف و انفیه می‌تواند باعث سینوزیت، آسیب به دیواره بینی و آتروفی (نازک شدن و کوچک شدن دیواری بینی)، از دست دادن حس بویایی، خونریزی بینی و سوراخ شدن دیواره بینی شود.
  • خوردن کوکائین می‌تواند باعث اسیکمی روده شود (یعنی از دست دادن جریان خون کم شدن خون ‌رسانی در روده‌ها که می‌تواند به بافت روده آسیب بزند و در نهایت منتهی به مرگ شود.
  • در تزریق کوکائین، ایدز، هپاتیت، اعتیاد به مواد مخدر و محرک، اعتیاد به الکل، عفونت‌های پوستی و جنسی و رفتارهای جنسی پرخطر ممکن است به وجود بیایند.

روش‌های ترک کوکائین را می‌شناسید؟

درمان کوکائین بسیار پیچیده است چرا که باید انواع متنوعی از خدمات طبی (پزشکی)، روانی، اجتماعی و مشاوره‌های اختصاصی اعتیاد، بر بیمار ارائه گردند. از طرف دیگر مشکلات خانوادگی که می‌توانند باعث عود گردند، باید مشخص شود تا در ترک کوکائین به آن‌ها پرداخته شود. به عنوان اولین قدم در ترک اعتیاد کوکائین، باید وابستگی به کوکائین تشخیص داده شود.

مرکز ترک اعتیاد و درمان سوء مصرف مواد کیمیای رهایی یکی از بهترین مراکز ترک اعتیاد غرب تهران می‌باشد. به طور کلی دو روش اصلی برای درمان و ترک کوکائین وجود دارد:

  1. درمان سرپایی کوکائین
  2. درمان بستری

تفاوت درمان سرپایی در مقابل بستری برای ترک کوکائین

در ترک اعتیاد کوکائین بهتر است درمان به شکل سرپایی صورت بگیرد، ترک کوکائین به صورت سرپایی دارای مزیت‌های زیادی است، اولا هزینه کمتری دارد، ثانیا محیط زندگی بیمار حفظ می‌شود و بیمار راحت تر است و مهارت‌های مقابله با مشکلات زندگی را فرا می گیرد، ثالثاً ترک کوکائین به صورت سرپایی انگ‌زنی و برچسب‌زنی کمتری بر روی بیمار دارد و رابعا امکان قطع مصرف بدون خطر محدودیت نه چندان شدید وجود دارد.

بنابراین ترک کوکائین به صورت سرپایی نسبت به بستری کردن ارجحیت دارد.

چگونه کوکائین را ترک کنیم

 کوکائین از مواد محرک بسیار خطرناک است که مصرف آن عوارض بسیار زیادی به دنبال دارد. وسوسه مصرف کوکائین، مهمترین علت عود، در افرادی است که اقدام به ترک کوکائین می نمایند. فرد مصرف کننده کوکائین توانایی کنترل و احساسات خود را ندارد مخصوصا که وسوسه های مصرف کوکائین در وی بالاست، کنترل بر خود بسیار مشکل می شود. همچنین افسردگی و ناامیدی متعاقبا پایان یک دوره طولانی از مصرف کوکائین برای فرد ایجاد می شود، وقتی که فرد معتاد مصرف موادش را متوقف می کند باید با آسیب‌های وارد شده به زندگی‌اش (در اثر مصرف مواد) رو به رو شود.

  • آسیب‌هایی مثل از هم پاشیدگی خانواده‌اش، از دست دادن شغل، مشکلات مالی، پایین بودن سطح سلامتی، ضعیف شدن و آسیب دیدن روابط با دیگران و اعتماد به نفس پایین.
  • در طول این مدت که فرد معتاد احساس می‌کند که وارد یک بحران شده است، جلسات مشاوره فردی و حمایتی و ایجاد یک شبکه حمایتی- درمانی و مصاحبه انگیزشی همگی در ترک کوکائین بسیار موثر و تاثیرگذار است

 

مرکز درمان کوکائین کیمیای رهایی
سریعترین راه ترک ماده اعتیاد آور کوکائین در کلینیک کیمیای رهایی

بهترین روش‌های ترک کوکائین:

 

روش روان درمانی در ترک کوکائین

 در طول درمان جهت ترک کوکائین درمان‌های دارویی برای کاهش یا از بین بردن عوارض محرومیت (مثل بی‌حالی، سستی، کسالت و افسردگی و…) و برای کاهش وسوسه مصرف کوکائین به امید جلوگیری یا کاهش عود و سرانجام تغییر اثرات مثبت کوکائین برای کاهش عود یا لغزش و ترک کوکائین موفق به کار می‌رود.

  • این روش درمانی ۲ جلسه در هفته در کنار درمانگر و بیمار است که حداقل برای مدت ۳ تا ۶ ماه ضروری است که ادامه پیدا کند.
  • طول دوره درمان ترک کوکائین بر اساس شرایط بیمار و سرعت و پیشرفت او تعیین می‌گردد.
  • هر جلسه از درمان حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بوده و دارای یک برنامه زمان‌بندی شده اختصاصی است.
  • در طول درمان همراهی یکی از اعضای اصلی خانواده، بخصوص در جلسات اولیه، توصیه می‌گردد.

 بهبودی یک فرآیندی است که با شکستن انکار بیمار شروع شده و با یادگیری چگونگی مراحل شکستن عادت‌های قدیمی و روابط دوستانه مربوط به کوکائین و یادگیری مهارت‌های مقابله با عوامل شروع کننده میل به مصرف کوکائین و هدایت به الگوهایی از زندگی سالم با محوریت تمرکز بر توانایی کنترل درونی خود فرد، ادامه می‌یابد. در نتیجه مداخلات روانشناختی و روان درمانی مهم‌ترین اصل در ترک کوکائین است.

 

روش دارویی ترک کوکائین

 وقتی که فرد معتاد به کوکائین انگیزه‌های ترک را داشته باشد یا در جلسات روان درمانی به واسطه مصاحبه انگیزشی، انگیزه ترک کوکائین در او اتفاق بیفتد، داروها می‌توانند به او در قطع مصرف کوکائین کمک کنند و احتمال عود را کاهش دهند.

 وقتی که فردی به یکباره مصرف کوکائین را قطع می‌کند سندروم محرومیتی که شامل ناراحتی‌های ذیل است پیدا می‌کند:

  • افسردگی
  • اضطراب
  • وسوسه

وسوسه مصرف کوکائین بعد از ترک کردن کوکائین غالبا برای چندین هفته بعد از قطع مصرف کوکائین ادامه می‌یابد.

 مواجهه با مکان‌ها و یا خبرهایی که همراه با مصرف کوکائین در گذشته بوده‌اند، می‌توانند وسوسه مصرف کوکائین را تا ماه‌ها بعد از ترک ایجاد کنند. بنابراین فرد خیلی آسان می‌تواند در هر زمان پس از ترک کوکائین ، دوباره عود نماید، در نتیجه پیشگیری از عود یک عملکرد مهم درمان دارویی در کنار روان درمانی است.

از طرف دیگر وابستگی به کوکائین تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند. دوپامین در مغز، عملکرد طبیعی خودش را نمی‌تواند انجام دهد. این کاهش عملکرد دوپامین تا دو هفته بعد از قطع مصرف کوکائین ادامه دارد. این نقص در دوپامین می‌تواند یکی از عوامل ایجاد وسوسه مصرف کوکائین باشد که خطر عود را ایجاد می‌کند.

 در طی این مرحله از درمان در مرکز ترک کوکائین و اعتیاد کیمیای رهایی داروهای متناسب با شرایط جسمی و روانی فرد توسط پزشک تجویز می‌شود که این عوارض را درمان می‌نماید.

داروها نقش مهمی در کاهش علائم و عوارض مصرف در مراحل مختلف درمان کوکائین و محرومیت از آن که شاید چندین هفته طول بکشد بازی می‌کنند. در طول درمان کوکائین داروهای مناسب برای درمان افسردگی، اضطراب و کنترل وسوسه به شخص داده می‌شود که به طور چشمگیری موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد.

 

روش گروه درمانی ترک کوکائین

بسیاری از درمان‌گران در حوزه ترک اعتیاد اعتقاد دارند که گروه درمانی که در مرکز کیمیای رهایی با نام جلسات کیمیای رویش برگزار می‌شود، بخش ضروری از درمان سوء مصرف کوکائین می‌باشد.

گروه درمانی اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • به فرد کمک می‌شود که احساس نماید در رنج کشیدن از این مشکل، تنها نیست و دیگران نیز این درد مشترک را تحمل می‌کنند.
  • الگوهای مثبت را به کسانی که در مراحل اولیه درمان قرار دارند، نشان می‌دهد.
  • فرد در گروه تشویق به داشتن امیدواری برای موفقیت می‌شود.
  • فرد در گروه می‌تواند از تجربیات دیگران برای رسیدن به موفقیت استفاده کند.

رویکرد مداخلات رفتاری در ترک کوکائین

علاوه بر درمان دارویی، رفتار درمانی نتایج مثبتی از خود برای درمان اختلالات ناشی از مصرف کوکائین از خود نشان داده است. برنامه‌های انگیزشی و همچنین خانواده درمانی، گروه درمانی، طب سوزنی، طب مکمل و .. از جمله رویکردهای دیگر برای ترک کوکائین است که در مرکز درمانی کیمیای رهایی نیز استفاده می‌شود.

ترک کوکائین با کیمیای رهایی

 خیلی از درمانگران در حوزه ترک اعتیاد معتقدند که گروه درمانی (که در مرکز ترک کوکائین کیمیای رهایی با نام جلسات کیمیای رویش برگزار می‌گردد)، بخش ضروری از درمان سوء مصرف کوکائین می باشد.

 گروه درمانی اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • به فرد کمک می‌شود که احساس نماید در رنج کشیدن از این مشکل، تنها نیست و دیگران نیز این درد مشترک را تحمل می‌کنند.
  • الگوهای مثبت را به کسانی که در مراحل اولیه درمان قرار دارند، نشان می‌دهد.
  • فرد در گروه تشویق به داشتن امیدواری برای موفقیت می‌شود.
  • فرد در گروه می‌تواند از تجربیات دیگران برای رسیدن به موفقیت استفاده کند.
  • افراد در گروه مورد حمایت یکدیگر قرار می‌گیرند و همدیگر را برای متوقف کردن مصرف کوکائین تشویق می‌کنند.
  • افراد در گروه درمانی درباره احساس گناه، مشکلاتشان در روابط بین فردی یا اینکه چگونه مصرف کوکائین، زندگی‌شان را تغییر داده است، بحث می‌کنند و شبکه حمایتی قوی را در مسیر درمان و ترک کوکائین برای خود تشکیل می‌دهد.

 هشدار!

درمان اعتیاد به کوکائین و ترک کوکائین پیچیده است و باید چندین شیوه درمانی بر اساس نیازهای بخصوص هر فرد، انتخاب شوند تا احتمال پاکی و حفظ پرهیز بیمار بالاتر رود و ترک کوکائین موفق داشته باشد.

در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی از رویکردهای درمانی چند جانبه و سازمان‌دهی شده برای درمان کوکائین استفاده می‌شود. این مجموعه با بهره‌مندی از متخصصین حرفه‌ای و متبحر در زمینه ترک اعتیاد توانسته است در امر ترک اعتیاد و درمان اختلالات ناشی از ترک اعتیاد گامی موثر بردارد. در نظر داشته باشید که این مجموعه از گایدلاین‌های بالینی و رویکردهای درمانی مبتنی بر شواهد برای درمان و ترک کوکائین استفاده می‌کند تا مسیر ترک با موفقیت سپری شود.

بهترین روش ترک کوکائین شامل:

آیا می دانستید؟

کلینیک ترک اعتیاد ما با توجه به شرایط خاص هر بیمار و نیازهای وی، روش درمانی مجزایی برای هر یک در نظر می‌گیرد. در مرکز ترک اعتیاد کیمیایی رهایی نه تنها از درمان‌های کامل و جامع برای ترک کوکائین استفاده می‌شود بلکه برای درمان و ترک بوپرنورفین ، بازگیری متادون و یا درمان اکستازی و دیگر مواد…. نیز از رویکردهای استاندارد و بین المللی استفاده می‌کند. ما با استفاده از بهترین و سریع‌ترین روش ترک کوکائین شما را در رهایی از این محرک یاری می‌کنیم.

چند کلمه با شما دوست عزیز

اگر از اسارت اعتیاد خسته شده‌اید؟ اگر آرزوی یک زندگی سالم و شاد را دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، این پیام سرنوشت‌ساز را از دست ندهید!

کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی با 13 سال تجربه درخشان و مجوز رسمی وزارت بهداشت (شماره 275622-3) آماده است تا همین امروز به شما در مسیر بهبودی کمک کند. ما بیش از یک مرکز درمانی، همراه شما در این سفر حیاتی هستیم.

چرا باید همین حالا – نه فردا، نه هفته آینده، بلکه همین الان – با ما تماس بگیرید؟

  • هر لحظه ارزشمند است: هر روزی که در اعتیاد می‌گذرد، فرصتی است که از دست می‌رود. با تماس فوری، می‌توانید همین امروز گام اول را بردارید و به زندگی جدیدی وارد شوید.
  • تیم متخصص و با تجربه: پزشکان، روانشناسان و مددکاران ما آماده‌اند تا با درک عمیق از چالش‌های اعتیاد، به شما کمک کنند. شما تنها نیستید! (معرفی اعضاء).
  • برنامه‌های جامع درمانی: از سم‌زدایی تا مشاوره‌های روانشناختی و گروه‌های حمایتی، ما تمامی جنبه‌های درمان اعتیاد را پوشش می‌دهیم. هر لحظه تأخیر، شما را از بهبودی دورتر می‌کند.
  • محیط امن و حمایتی: ما فضایی امن و غیرقضاوتی برای بیان احساسات و چالش‌های شما فراهم کرده‌ایم. اینجا جایی است که می‌توانید بدون ترس از قضاوت، به بهبودی فکر کنید.
  • حمایت مستمر: پس از درمان نیز در کنار شما خواهیم بود تا در مسیر بهبودی به شما کمک کنیم. این حمایت می‌تواند زندگی شما را متحول کند.

اقدام فوری شما می‌تواند نقطه عطفی در زندگی‌تان باشد. هر روز تأخیر، شما را از آینده‌ای روشن دورتر می‌کند.

یادتان باشد: فردا ممکن است خیلی دیر باشد. امروز، برای تغییر زندگی‌تان اقدام کنید. ما آماده‌ایم تا به شما در این مسیر کمک کنیم.
تماس شما، آغاز یک سفر به سوی بهبودی است. همین حالا تماس بگیرید!

توجه ! : کاربر گرامی، برای بهبود کیفیت پاسخگویی، لطفاً در صورت داشتن سوال، جنسیت و سن خود را اعلام کنید تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی برای مطالعه