کلینیک ترک lcd (ال اس دی) با درمان سم زدایی کامل
گذری کوتاه به سیر تاریخی ماده LSD
LSD اولین بار در سال 1938 توسط یک شیمیدان سوئیسی که به دنبال محرک گردش خون و تنفس بود کشف شد و سالها بعد خواص توهم زایی آن به صورت تصادفی مشخص شد.
این ماده توسط دانشجویان و اساتیدی که سعی داشتند درک بهتری از اسکیزوفرنی داشته باشند مورد آزمایش قرار گرفت و در دهه 1960 و 1970 که اثرات مخرب آن مشخص شد غیرقانونی اعلام گشت. مطالعه علمی LSD به طور رسمی در دهه 1980 پایان یافت و از آن زمان به بعد این ماده به عنوان یک ماده تفریحی شناخته می شود که اغلب با داروهایی مانند اکس تازی یا کتامین ترکیب و مصرف می شود.
در نظر داشته باشید که مطالعاتی که امکان استفاده از اسیدلینورژیک دی اتیل آمید (LSD) را به عنوان یک داروی درمانی برای بیماریهای مختلف سلامت روان گزارش می دهند از دهه 1950 منتشر شد. اما به دلیل اینکه LSD در دهه 1960 مورد آزمایش قرار گرفت و منجر به تاثیرات منفی روی افراد و جامعه شد، رسانه ها آن را به عنوان داروی خطرناک معرفی کردند. از این رو ایالت متحده آمریکا در سال 1966 تحقیقات بالینی این دارو را متوقف کرد و پتانسیل استفاده از آن جهت درمان بیماری ها رو به فراموشی گذاشت.
LSD چیست؟
LSD (ال اس دی) یک ماده شیمیایی سنتتیک است که از نوعی قارچ مشتق شده است که معمولا روی چاودار (نوعی غلات) رشد می کند، ولی به طور مصنوعی هم ساخته می شود. LSD موادی است که احساس شخص را نسبت به جایی که در آن است مختل می کند و اگر زیاد مصرف شود، باعث ایجاد توهم می شود.ماده LSD در کبد متابولیزه می شود و نیمه عمر آن در بدن تقریبا 2 ساعت است.
LSD به دلیل تغییر در درک، خلق و خو و تفکر به عنوان یک داروی روان گردان و جز مواد توهم زا (تاثیر منفی در روان و افکار) توصیف می شود. این دارو زمانی که در دوزهای بالا مصرف شود، علاوه بر ایجاد توهمات بصری، آگاهی زمانی و مکانی فرد را نیز مخدوش و مختل می کند.
برخی گمان می کنند ماده LSD به آن دلیل که مانند دیگر مواد (مثل کوکایین، آمفتامین، هرویین، الکل و نیکوتین) در ابتدا ایجاد وسوسه مصرف خیلی زیادی نمی کند، یک ماده اعتیادآور نیست و مصرف کنندهها بیشتر اوقات می توانند هر موقع که بخواهند به آسانی مصرف خود را کم یا قطع کنند، در حالیکه LSD نیز مانند دیگر مواد اعتیادآور به مرور ایجاد تحمل کرده و وسوسه مصرف نیز ایجاد می کند و در نتیجه مصرف کنندهها مجبورند میزان مصرف خود را افزایش دهند تا به حالت خلسهای که قبلا تجربه کردهاند، دست یابند. برای بعضی مصرف کنندهها، علائم خطرناک تری نیز می تواند وجود داشته باشد که در ادامه مقاله به آنها می پردازیم.
بیشتر در مورد ماده توهم زا LSD بدانید
لیزرژیک اسید دی اتیل آمید که معمولا با نامهای دیگری مانند اسید، حبه قند، سفر، شیشه پنجره، آسمان آبی، نقطههای ریز، کاغذ خشک کن شناخته می شود یک توهم زای روان گردان است و باعث تغییر در درک فرد، تغییرات حسی (حس زمان و مکان) خلق و خو و تغییرات هیجانی می شود. روان گردان LSD در دوزهای بسیار کوچک یعنی (20 میکروگرم) بسیار فعال است و بیشتر به صورت خوراکی یعنی قرص، قطره یا برچسب آغشته (گاهی به صورت یک ورقه ژلاتینی یا یک قطعه کاغذ خشک کن که هر ورق آن یک دوز است.) مصرف می شود.
از آن جایی که ماده LSD معمولا روی مخدر چسبی در بازار عرضه می شود از این رو ارزیابی اثرات دوز متوسط آن دشوار است. همچنین این امر با این واقعیت افزوده می شود که افراد مختلف واکنشهای مختلفی نسبت به LSD نشان می دهد از این رو بررسی دقیق روی عوارض ناشی از میزان دوزهای مصرف به صورت دقیق نیست. تحقیقات نشان داده است که 20 میکروگرم مصرف حداقل اثرات سرخوشی را ایجاد می کند؛ همچنین مهم است بدانید که مصرف بیش از حد LSD منجر به احساس دوگانگی و بیگانگی می شود. همچنین درک مصرف کننده از زمان و از خودش تغییر می کند. گاه ممکن است به نظر برسد حواس پنجگانه با هم مخلوط شدهاند که در حس لامسه بیشتر است. مصرف کننده ممکن است حس کند رنگها را می شنود یا صداها را می بیند، به این حالت “حس آمیزی” می گویند. در بسیاری از افراد این تغییرات حواس باعث ایجاد ترس و وحشت می شوند.
LSD چگونه بر مغز اثر می گذارد؟
اثرات مصرف ماده LSD می تواند غیرقابل پیش بینی باشد. این اثرات به میزان مصرف، شخصیت مصرف کننده و در مواردی اندکی به محیط و محل مصرف LSD بستگی دارد. استفاده کنندگان LSD معمولا بعد از 30 تا 60 دقیقه اثرات آن را احساس می کنند. تغییرات حسی و تغییرات در بوها، صداها و مناظر ایجاد می شود که ممکن است 6 تا 12 ساعت طول بکشد. 4 ساعت اول که بیشترین تاثیر LSD وجود دارد، یک Tripیا سفر نامیده می شود. در طول سفر ممکن است فرد تمام تصورات واقعی خود را از دست بدهد و خطراتی مانند تصادف یا پرش از ارتفاع بدون درک خطرات احتمالی را انجام دهد.
اگرچه LSD برای دههها به صورت تفریحی و سرگرمی مورد استفاده قرار می گرفت اما دانشمندان به تازگی درک کردهاند که چگونه بر مغز انسان تاثیرات توهم زا ایجاد می کند. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که LSD با پروتئینی که در مغز گیرنده انتقال دهنده عصبی سروتونین است، ارتباط برقرار می کند و از این رو روی مغز تاثیر می گذارد. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بر خلق و خو افراد اثر می گذارد و اثر تنظیم کننده رفتار را برعهده دارد. تغییرات سروتونین می تواند روی خلق و خوی افراد، میل جنسی، دمای بدن و کنترل ماهیچهها تاثیر بگذارد.
در قانون “مواد کنترل شده” LSD جرم انگارانه ترین مواد توهم زا شناخته شده است زیرا پتانسیل بالایی برای سو مصرف دارد. اگر چه در طول زمان عوارض جانبی LSD آشکار شده است اما تاثیرات متفاوتی روی افراد مختلف می گذارد که در برخی موارد آثار جسمی و روانی جدی ممکن است رخ دهد.
اثرات جانبی سوء مصرف LSD را می شناسید؟
فرمول شیمیایی LSD خاصیت منحصر به فردی ایجاد می کند که منجر به تغییرات عمیقی در هوشیاری و ادراک فرد می شود. در طول تجربه “سفر” افراد طیف گستردهای از جلوهها را تجربه می کنند. این تجربیات اغلب شامل تحریفات بصری و سایر تحریکات حسی، تغییرات در فرایند فکری، احساسات شدید و در برخی مواقع بینش جدید و افشا گریهای زندگی است.
اثرات ماده LSD به طور میانگین حدود 8-10 ساعت طول می کشد، اما اوج اثرات جانبی 4-6 ساعت پس از مصرف رخ می دهد.
عوارض جانبی شایع مصرف LSD عبارتند از:
- تقویت حسی (مانند تقویت صداها و رنگها و دیدن اجسام به شکل دیگری)
- هذیان
- توهمات بصری(توهمات دیداری و شنیداری واضح که مصرف کننده از غیر واقعی بودن آنها آگاه است.)
- بیگانگی با شخصیت خود (زوال شخصیت)
- Synesthesia حس آمیزی (“شنیدن” رنگها و “دیدن” صدا ها)
- احساس تفکیک و تجزیه (شخصیت چند گانه، فراموشی)
- اضطراب
- اختلال در درک زمان، فواصل و وزن (احساس معلق بودن یا تحت فشار بودن) و خطا در ادراک فاصله بین اشیا و محیط
- وحشت زدگی (احساسات و افکار وحشت انگیز)
- ترس از دست دادن کنترل خود
- ترس از دیوانگی و مرگ
- ناامیدی
- افسردگی
عوارض جانبی فیزیکی مصرف LSD که ممکن است فرد تجربه کند شامل موارد زیر است:
- گشادی مردمک چشم ها
- افزایش فشار خون و ضربان قلب
- حالت تهوع و تشنج
- ضعف عضلات و لرزش
- بالا رفتن دمای بدن
- عرق کردن
- کم اشتهایی
- خستگی
- آسیب دیدن مهارتهای حرکتی (اختلال تعادل)
- سرگیجه و گرگرفتگی
- تاری دید
- سوزن سوزن شدن انگشتان دست و پا
- خشک شدن دهان
- بی خوابی
- تغییرات شدید خلقی
نکته: اگر در مصرف LSD زیاده روی شود، باعث بروز سایکوز درازمدت مانند اسکیزوفرنی شده و گاهی تولید افسردگی شدید هم می کند.
اثرات بلند مدت LSD
- شاید شناخته ترین پیامد ماده LSD احتمالا تجربه یک “سفر بد” (Bad Trip) باشد اما در برخی از موارد نادر، اثرات یک سفر بد می تواند فعال کننده واکنشهای روان پریشی باشد و دورههای روان پریشی طولانی مدت را ایجاد کند.
- برای برخی از افراد فلش بکهای شدید و مکرر به تجربیات سفر می تواند عملکرد روزانه فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
- یکی دیگر از عوارض جانبی جدی LSD اختلال درک مداوم توهم زایی
Hallucinogen Persisting Perception Disorder (HPPD) است که بیشتر به عنوان فلش بک شناخته می شود. برخی از افراد گزارش کردهاند که سالها پس از آخرین مصرف LSD فلش بکهایی را تجربه کردهاند. در واقع HPPD خود به خود اختلالات حسی را به یاد می آورد که در حین سفر با مصرف LSD تجربه کرده است.
برای برخی از افراد فلش بکها می تواند شدید و مکرر باشد و گاهی اوقات این فلش بکها با سایر شرایط تومور مغزی یا سکته مغزی ممکن است اشتباه گرفته شود.
“سفر بد” یا (Bad Trip) بعد از مصرف ال اس دی به چه معناست؟
همه افراد تجربه یکسانی بعد از مصرف LSD ندارند. برخی از افراد گزارش می کنند که احساس دلپذیر و احساس سرخوشی دارند و برخی دیگر دچار توهمات ترسناک می شوند که آنها را دچار وحشت می کنند. این همان چیزی است که از آن به عنوان سفر بد یاد می کنند.
سفر بد با مصرف LSD ممکن است منجر به موارد زیر شود:
- اضطراب شدید
- وحشت
- هذیان
- پارانویا
- نوسانات شدید خلقی
- احساس از دست دادن هویت یا ناپدید شدن در نیستی
این اثرات ترسناک می تواند فرد را به مشارکت در رفتارهای خشونت آمیز یا خطرناک مانند خودزنی، خودکشی یا قتل سوق دهد.
سفر خوب بعد از مصرف LSD به چه معناست؟
سفر خوب معمولا نتایج مطلوبی را ایجاد می کند و در طول یک سفر خوب ممکن است احساسات زیر به وجود آید:
- تصور دور شدن از زمین
- جدا شدن واقعیت از خیال
- شادی یا سرخوشی کاذب
- تصور قدرت فوق العاده فوق بشری
- نترسیدن از هیچ چیزی
- تصور باز شدن ذهن به دلیل تمرکز کوتاه مدت
عوارض مصرف LSD چیست؟
LSD فشار خون و ضربان قلب را افزایش می دهد و سایر عملکردهای بدن را مختل می کند. در بیمارانی که دچار بیماریهای قلبی عروقی هستند، عوارض شدید ناشی از استفاده از LSD ایجاد می شود.
مرگهای ناشی از مصرف LSD بیشتر مرگهای تصادفی بوده که در نتیجه توهمات به وجود آمده بعد از مصرف است. توهمات منجر به احساس رعب و وحشت می شود که در نتیجه فرد اقدامات خطرناکی انجام داده و منجر به مرگ وی می شود. بیشتر افرادی که بعد از مصرف LSD خود را مثله می کنند (بریدن اعضای بدن به صوت تکه تکه مثل بریدن گوش و بینی) یا فعالیتهای خطرناکی انجام می دهند به این دلیل است که دچار توهم شدهاند.
در مورد تحمل و اوردوز کردن ال اس دی چه می دانید؟
تحمل LSD به سرعت ایجاد می شود، اگر دوز خاصی هر روز به مدت 3 روز متوالی مصرف شود، روز سوم ممکن است هیچ واکنشی ایجاد نشود که در این صورت تحمل رخ داده است. افرادی که به طور مرتب LSD مصرف می کنند باید دوزهای بیشتری استفاده کنند تا همان سفری که قبلا تجربه کردهاند را دوباره تجربه کنند، این عمل بسیار خطرناک است زیرا اگر مقدار دوز افزایش یابد احتمال تجربه “سفر بد” و عوارض جانبی روانی افزایش می یابد.
خطر مصرف بیش از حد یا اوردوز کردن با LSD کم است و خطر مصرف بیش از حد کشنده اساسا وجود ندارد. اما با این حال LSD ایمن نیست به ویژه که منجر به رفتارهای خطرناک و عوارض جانبی روانی می شود. ممکن است افراد سفرهایی به مدت 12 ساعت یا بیشتر تجربه کنند و یا نسبت به اثرات توهم آور LSD واکنش شدیدی نشان دهند که این امر منجر به اقدامات خطرناک و آسیب همراه با پیامدهای منفی اجتماعی، حرفهای و حقوقی می شود. LSD زمانی که با داروهای دیگر ضد افسردگی مانند لیتیوم ترکیب شود، خطرناک می شود.
جدی ترین عوارض یا اثرات LSD پس از مصرف دوزهای زیاد و مکرر رخ می دهد. عوارض جانبی شدید ممکن است شامل افکار خودکشی، روان پریشی، هیپرترمی (بالا رفتن غیر طبیعی دمای بدن) باشد.
آیا ترک LSD ضروری است؟
با توجه به اینکه مصرف LSD ممکن است با رفتارهای وسوسه انگیز غیر قابل کنترل همراه باشد، بنابراین استفاده از آن می تواند روی افرادی که به طور مرتب از آن استفاده می کنند، اثرات مخربی داشته باشد. اثرات روان گردان LSD می تواند سبب افزایش موقعیتهای خطرناک برای فرد شود. برخی از اثرات مخرب عبارتند از:
- تغییرات در تجربیات حسی
- توهمات شنیداری و دیداری
- تغییرات در شناخت زمان و مکان
با توجه به اینکه LSD وسوسه فیزیکی جدی مانند مواد مخدر مانند هروئین و کوکائین ایجاد نمی کند، اما اثرات مصرف و تجربههایی که در طول “سفر” ایجاد می شود، علی رغم پیامدهای نامطلوبی که دارد، می تواند فرد را به مصرف مداوم تشویق کند. LSD همچنین به دلیل تحملی که ایجاد می کند سبب می شود فرد بیشتر و بیشتر از آن استفاده کند. در این موارد ارائه رویکردهای درمانی حیاتی است. اگر فرد تحت درمان و ترک LSD قرار نگیرد ممکن است خطرات جسمی و روانی ایجاد شود که در زیر شرح داده است:
- حالت تهوع
- افزایش ضربان قلب
- سرگیجه
- تغییرات دمای بدن
- تغییرات عاطفی ناگهانی (تغییر سرخوشی به بی قراری)
یک اثر طولانی مدت نادر اما بسیار نگران کننده استفاده از LSD اختلال ادراک مداوم توهم زا است. اختلال ادراک توهم زا یک وضعیت طولانی مدت است که با فلش بکهای خود به خودی یادآور تجربیات سفر می شود. این وضعیت در طیف گسترده از افراد بین 5 الی 50 درصد رخ می دهد.
آیا ال اس دی اعتیاد آور است؟
در یک کلام بله!
LSD مانند برخی دیگر از مواد توهم زا مانند PCP یا موادی مانند (کوکائین، هروئین، الکل) باعث ایجاد وسوسه مصرف و وابستگی روانی در فرد می شود. دلیل این امر آن است که مصرف LSD تغییرات شیمیایی در مغز ایجاد می کند که باعث ولع و وسوسه مصرف مجدد در فرد می شود.LSD چگونه بر مغز اثر می گذارد؟
اگرچه LSD برای دههها به صورت تفریحی و سرگرمی مورد استفاده قرار می گرفت اما دانشمندان به تازگی درک کردهاند که چگونه بر مغز انسان تاثیرات توهم زا ایجاد می کند. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که LSD با پروتئینی که در مغز گیرنده انتقال دهنده عصبی سروتونین است، ارتباط برقرار می کند و از این رو روی مغز تاثیر می گذارد.
سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بر خلق و خو افراد اثر می گذارد و اثر تنظیم کننده رفتار را برعهده دارد. تغییرات سروتونین می تواند روی خلق و خوی افراد، میل جنسی، دمای بدن و کنترل ماهیچهها تاثیر بگذارد.
استفاده کنندگان LSD معمولا بعد از 30 تا 60 دقیقه اثرات آن را احساس می کنند. تغییرات حسی و تغییرات در بوها، صداها و مناظر ایجاد می شود که ممکن است 6 تا 12 ساعت طول بکشد. 4 ساعت اول که بیشترین تاثیر LSD وجود دارد، یک Tripیا سفر نامیده می شود. در طول سفر ممکن است فرد تمام تصورات واقعی خود را از دست بدهد و خطراتی مانند تصادف یا پرش از ارتفاع بدون درک خطرات احتمالی را انجام دهد.
اوردوز LSD
اوردوز ال اس دی زمانی رخ می دهد که فرد مقدار زیادی اسید به طور ناگهانی مصرقف کند. اوردوز با عارضه جانبی خطرناک همراه است. برخی از مصرف کنندگان به دلیل اینکه به طور کلی از دنیای واقعی جدا می شوند، دست به کارهای خطرناک مانند سقوط از ارتفاع و یا پرت شدن از ماشین انجام دهند که این موارد ممکن است منجر به مرگ شود.
علائم اوردوز LSD
- رفتار پرخطر یا خشونتآمیز
- روانپریشی
- تشنج
بهترین روش ترک ال اس دی
رویکردهای درمانی متفاوتی برای ترک LSD وجود دارد و برنامه سرپایی درمان متناسب با شرایط بیمار انتخاب می شود. همچنین روان درمانی و دارو درمانی دو رویکرد درمانی اصلی است که برای ترک LSD ( ترک ال اس دی ) مورد استفاده قرار می گیرد. مرکز ترک اعتیاد کیمیای رهایی با بهره مندی از تیم متخصص و با تجربه در زمینه ترک اعتیاد مواد مخدر و مواد توهم زا نقش مهمی در ارائه بهترین روش ترک ال اس دی دارند. LSD با رویکردهای درمانی مانند روان درمانی و یا دارو درمانی تحت درمان قرار می گیرد.
سم زدایی ال اس دی چیست؟
سم زدایی LSD رویکرد پزشکی برای پاکسازی این ماده از بدن است. سم زدایی دارویی تدریجی یا سریع براساس شرایط فرد مصرف کننده انجام می شود.
کلینیک ترک ال اس دی کیمیای رهایی
مرکز ترک ال اس دی کیمیای رهایی ارائه دهنده خدمات درمانی چند جانبه مانند:
• دارو درمانی
• روان درمانی
• طب سوزنی
• طب سنتی
• خانواده درمانی
• گروه درمانی
• روان درمانی حمایتی ( روانشناس پشتیبان)
در این مرکز، یک برنامه کلی جهت ترک LSD پیاده سازی می شود. متخصصین کلینیک کیمیای رهایی با بهره مندی از آموزش و دورههای متعدد تجربه کافی در زمینه ترک مواد مخدر، مواد توهم زا و مواد روان گردان را کسب کردهاند و می توانند برنامه چند وجهی درمان را به صورت ساختار یافته برای بیماران اجرا کنند.
ترک LSD نیازمند دانش قوی و هوش کافی برای مشتاق کردن افراد برای ادامه درمان است.
رویکردهای درمانی مانند دارو درمانی و روان درمانی و همچنین طب سنتی و غیره که در مرکز کیمیای رهایی استفاده می شود متناسب با نیازهای شخص و شرایط سلامت فیزیکی، جسمی و روانی وی است. در این خدمات برای هر فردی روش درمانی مجزایی طراحی و پیاده سازی می شود.
بهترین راه درمان وابستگی به ال اس دی در مرکز ترک اعتیاد کیمیای رهایی
در بخش زیر بهترین و سریعترین روش ترک ال اس دی که در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی به کار گرفته می شود را بیان می کنیم.
دارو درمانی در ترک ال اس دی
شناخت مراکز و مواد شیمایی مغزی درگیر در وابستگی به ماده توهم زا LSD برای مدیریت مشکلات خاص در دوره درمان موثر واقع می شود. پزشک درمانگر در مرکز کلینیک کیمیای رهایی در مراحل مختلف اعم از شروع پرهیز، پیشگیری از عود؛ دارو درمانی مناسب را در صورت صلاحدید ترک LSD تجویز می کند.
روان درمانی در ترک LSD
روان درمانی با بهره گیری از تکنیکهای گفتار درمانی برای کمک به افرادی که دچار اختلالات روانی ناشی از مصرف LSD شدهاند، مورد استفاده قرار می گیرد. روان درمانی به حل مشکلاتی مانند آسیب روحی، اختلالات روانی خاص مانند اضطراب و افسردگی و غیره کمک می کند.
طب سوزنی در ترک LSD
طب سوزنی به همراه سایر روشهای درمانی دیگر جهت درمان و رفع وابستگی به LSD استفاده می شود و در کاهش علایم جسمی و روانی و کاهش میزان وسوسه و ولع و کنترل آن نقش بسزایی دارد.
طب سنتی در ترک LSD
پزشک درمانگر مرکز ترک اعتیاد کیمیای رهایی با تجویز داروهای سنتی مناسب و رژیمهای غذایی سالم به فرد بیمار کمک می کند تا تعادل مزاج خود را حفظ کند و خلق وخوی وی نیز هنگام ترک LSD تثبیت شود.
خانواده درمانی و آموزش خانواده جهت درمان LSD
مصرف مواد توهم زا مانند LSD و عوارض جانبی آن به خانواده افراد آسیبهای جدی وارد می کند. یکی دیگر از رویکردهای درمانی مورد حمایت برای ترک LSD خانواده درمانی است. انجمن روانشناسی آمریکا هدف خانواده درمانی را راهی برای افزایش انطباق افراد در درمان سو مصرف مواد با مشارکت مناسب خانواده و جامعه توصیف می کند. در خانواده درمانی بر رویکردهایی تاکید می شود که اعضای خانواده از در کنار هم بودن لذت ببرند و ثبات رفتاری و رابطه در خانواده تحکیم شود. خانواده درمانی تاثیر مثبت و غیر مستقیمی روی فرد دارد.
گروه درمانی در درمان ال اس دی ( LSD)
گروه درمانی به دلیل موثر و کارآمد بودن و همچنین ارزان و مقرون به صرفه بودن شیوهای مفید جهت ترک LSD است. در گروه درمانی، یک متخصص حرفهای برخی از اعضا را انتخاب کرده و گروهی را جهت حمایت متقابل در جهت تسکین علائم روانی و حمایتی افراد هم تراز فراهم می کند.
روان درمانی حمایتی (روانشناس پشتیبان) در درمان LSD
روان درمانی حمایتی نوعی روان درمانی است که از تکنیکهایی برای تقویت اقدامات و روشهای غیر دارویی استفاده می کند. روان درمانی حمایتی برای افرادی که در بحران حاد مانند اثرات ناشی از مصرف ال اس دی قرار دارند مفید واقع شده و در ترک LSD کمک می کند.
این نوع تکنیک و ایجاد رابطهای درمانی به عنوان پشتیبان جهت انگیزه فرد برای درمان و قطع مصرف بسیار موثر است و این امکان را فراهم می کند تا شخص خارج از زمان جلسات درمانی خود ارتباط اش را با مرکز درمانی خود قطع نکند و در مواقع اورژانسی و بحران با روانشناس پشتیبان خود در ارتباط باشد.
امتیازات و ویژگی های خدمات LSD در کلینیک کیمیای رهایی
بر اساس آنچه در مورد بهترین روش ترک ال اس دی ذکر شد، خدمات ارائه شده در مرکز ترک اعتیاد کیمیای رهایی داری چند ویژگی و امتیاز خاص است که در سایر مراکز ترک اعتیاد، به ندرت مشاهده می شود. این ویژگی ها عبارتند از :
- درمان همه جانبه با استفاده از انواع رویکردهای موجود
- استفاده از متخصصین با تجربه و مسلط به دانش روز دنیا جهت ترک LSD
- فضایی گرم و صمیمی بدون استرس و اضطراب
- حمایت و پشتیبانی گروه درمانی تا پایان درمان
دیدگاه افراد در مورد درمان وابستگی به LSD
نکته مورد توجه این است که بسیاری از افراد معتقد هستند که LSD سبب وابستگی فیزیکی نمی شود و تنها وابستگی روانی به این توهم زا ممکن است ایجاد شود که در نتیجه آن منجر به مسائل متعددی در زندگی فرد می شود که نیاز به درمان دارد.
برخی از افراد بینش و آگاهی کافی برای تشخیص وضعیت خود دارند و با کمک دیگران به دنبال مراقبت و درمان LSD می گردند. اما اغلب این اتفاق نمی افتد و فرد وابسته به ماده LSD به دلیل عوارض روان گردان بودن و آسیب به بینش فرد، مصرف و میزان کنترل خود بر روی LSD را انکار می کند و ممکن است برای درمان مقاومت داشته باشد.
مهم است با فردی که با وابستگی به LSD دست و پنجه نرم می کند، به گونهای رفتار شود که شانس دستیابی به نتیجه دلخواه افزایش یابد. کلینیک کیمیای رهایی با بهره مندی از متخصصان حرفهای و مجرب و ارائه رویکردهای چند وجهی درمان از جمله (دارو درمانی، روان درمانی، طب سوزنی، طب سنتی، خانواده درمانی، گروه درمانی، روان درمانی حمایتی) بهترین شیوه مدیریت و درمان LSD را براساس جدیدترین رویکردهای درمانی موفق جهان اجرا و پیاده سازی می کند.
سوالات رایج در مورد ال اس دی
در زیر برخی از سوالات رایج در مورد LSD شرح داده شده است.
LSD چگونه مصرف می شود؟
LSD ماده ای توهم زا و روان گردان است و از طریق خوراکی مصرف می شود. این ماده بی رنگ و بی بو است و طعم کمی تلخی دارد.
اشکال مختلف مصرف LSD:
- کپسول
- قرص
- مایع
- برچسب مخدری (رایج ترین شکل است)
بیشتر چه کسانی از LSD استفاده می کنند؟
افراد در هر سنی از LSD استفاده می کنند. براساس نتایج گزارش شده از نظرسنجیهای انجام شده نوجوانان و جوانان بیشتر به سمت ماده روان گردان و توهم زا سوق پیدا می کنند.
خطرات مصرف LSD چیست؟
- اثرات مرتبط با مصرف LSD غیر قابل پیش بینی است زیرا بسته به مقدار مصرف و شخصیت فرد، روحیه و انتظارات وی متفاوت است. برخی از افراد بعد از مصرف LSD احساس ناامیدی می کنند در حالی که برخی از آنها ترسهای وحشتناکی را تجربه کردهاند. از دست دادن کنترل، دیوانگی و مرگ یا تصادفات مرگبار در نتیجه مصرف LSD نیز گزارش شده است.
- افرادی که LSD مصرف می کنند اغلب فلش بکهایی به تجربیاتی که در طول مصرف LSD داشتهاند را تجربه می کنند، حتی اگر مصرف LSD را متوقف کرده باشند. همچنین ممکن است فرد دچار روان پریشی طولانی مدت مانند اسکیزوفرنی یا افسردگی شدید شوند.
- LSD یک داروی اعتیاد آور محسوب می شود چون رفتارهای وسوسه انگیزی در فرد ایجاد می کند که تمایل به مصرف مجدد را در فرد بالا می برد و ایجاد تحمل بر اثر مصرف LSD در فرد به وجود می آید که سبب مصرف دوزهای بیشتر از دوزهای اولیه می شود.