بهترین روش ترک مسکالین [سم زدایی کامل + مشاوره]
مسکالین یک ماده توهم زا است که بیشتر اثر خود را بر روی مغز می گذارد. لازم است بهترین روش ترک مسکالین و یک مشاور خوب کمک بگیرید. در این مقاله سعی کردیم بصورت کامل به تمام جوانب ترک مسکالین و درمان اعتیاد به این ماده که نیاز به اصول خاصی دارد بپردازیم. با صرف 5 دقیقه از وقت خود برای مطالعه این مطلب قطعا انگیزه و راهکار مناسبی جهت درمان پیدا خواهید کرد.
مسکالین چیست؟
مسکالین ماده ای است که از نوعی کاکتوس منشا می گیرد. این ماده در گذشته به عنوان یک ماده دارویی، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از آن برای تسکین بسیاری از درد ها استفاده می شده است. ترکیب این ماده با سایر مواد، یک ماده و ترکیب توهم زا را به وجود آورده است. با مصرف مسکالین، به افراد حس سرخوشی و شادی دست می دهد. مسکالین در دسته مواد توهم زا قرار دارد. امروزه این ماده توهم زا، توسط بسیاری از جوانان استفاده می شود؛ در واقع این ماده میان قشر جوان رواج بیشتری دارد. عادت به این ماده و استفاده بیش از حد و طولانی مدت، ترک مسکالین را با دشواری همراه خواهد کرد.
استفاده طولانی مدت از مسکالین؛ مشکلات جدی را برای فرد به وجود خواهد آورد و عوارض مصرف مسکالین بسیار خطرناک هستند. به طوری که این عوارض و اثرات زندگی فرد را تحت تاثیر قرار خواهند داد. از عوارض جدی مسکالین که سلامت فرد را تحت تاثیر قرار می دهد؛ ایجاد مشکلاتی برای مغز و حافظه است. مغز افراد درگیر اتفاقات و رویداد هایی می شود؛ که وجود ندارند. در واقع فرد دچار توهمات جدی می شود که او را از حالت عادی خارج می کند.
عوارض مصرف مسکالین:
با شروع مصرف مسکالین؛ عوارض مصرف مسکالین نیز پدیدار می شوند. در واقع افراد در همان ابتدای مصرف مسکالین، عوارض و اثرات سوء آن را تجربه خواهند کرد. با پدیدار شدن این عوارض، افراد با مشکلات جدیدی دست و پنجه نرم خواهند کرد. چرا که این عوارض به طور کلی بر روی سلامت جسمانی و روانی افراد تاثیر می گذارد و آن ها را به خطر می اندازد. موارد زیر برخی از شایع ترین عوارض مصرف مسکالین هستند:
ایجاد توهمات شدید
توهم از شایع ترین عوارض مصرف مسکالین است که به وجود می آید. با مصرف مسکالین، ذهن فرد درگیر اتفاقات و رویداد هایی می شود که وجود ندارند و خیالی هستند. برای مثال فرد احساس می کند که صدایی شنیده و یا شخصی را دیده است که این موضوع در واقعیت وجود ندارد. در واقع فرد دچار توهمات دیداری، شنیداری، گفتاری، رفتاری و … می شود.
از دست دادن تعادل
از دیگر عوارض مصرف مسکالین، از دست دادن تعادل می باشد. ماده مسکالین بر روی مغز و پیام های عصبی ارسالی توسط مغز اثر گذاشته و در آنها اختلال ایجاد می کند. با ایجاد اختلال در پیام های مغزی، فرد دیگر تعادلی بر روی حرکات خود نداشته و تعادل خود را از دست می دهد. در نتیجه این موضوع؛ در حرکات، گفتار، ایستادن و سایر موارد تعادلی وجود نخواهد داشت.
افزایش فشار خون
افزایش فشار خون و ضربان قلب از دیگر عوارض مصرف مسکالین هستند. ماده توهم زا مسکالین به طور مستقیم بر روی عملکرد بخش های مختلف بدن تاثیر می گذارد. این ماده فشار خون در رگ ها را افزایش می دهد؛ به دنبال آن فعالیت قلب و ضربان قلب افزایش پیدا می کند. با رخ دادن این موارد دمای بدن به طور قابل توجهی افزایش پیدا می کند.
ایجاد اختلال در تصمیم گیری و تفکر
کاهش قدرت تصمیم گیری و ایجاد اختلال در تفکر از بارز ترین عوارض مصرف مسکالین می باشند. دانستیم که ایجاد اختلال در مغز و فعالیت های آن از اهداف مسکالین است. با مصرف این ماده فرد دیگر توانایی های لازم برای تصمیم گیری ندارد و همچنین قدرت تفکر و تجزیه و تحلیل وی کاهش می یابد. در نتیجه فعالیت های مهم روزانه فرد با اختلال روبرو می شوند و زندگی فرد دچار مشکل می شود.
مدت زمان ترک مسکالین:
مدت زمان ترک مسکالین به عوامل گوناگونی بستگی دارد. این عوامل می تواند شامل عوامل فردی، محیطی، اجتماعی، بدنی و …. باشد. تمرکز ترک مسکالین بیشتر روانی می باشد. در واقع متخصصان، پزشکان و مشاوران برای ترک مسکالین باید بر روی روان افراد تمرکز داشته باشند.
همچنین مدت زمان مصرف این ماده می تواند بر روی مدت زمان ترک توهم زا مسکالین اثر داشته باشد. در واقع اگر فردی مدت زمان زیادی است که از این ماده توهم زا استفاده می کند؛ به زمان بیشتری برای ترک آن نیاز دارد. زیرا مغز این فرد بیشتر به مسکالین آلوده شده و درگیر است. همچنین مدت زمان ترک مسکالین در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود.
برای ترک مسکالین لازم تا از یک مشاور و یک پزشک ماهر در این زمینه کمک بگیرید. این مشاور می تواند با تمرکز بر روی احوال روحی و روانی شما، ذهن شما را از این ماده دور کند. قدم اول درمان مسکالین؛ دور شدن ذهن از آن می باشد. پس وجود یک مشاور در این راه نیاز است. به هر میزان که مشاور شما خوب باشد؛ مدت زمان ترک مسکالین کوتاه تر و و دست کشیدن از آن قطعی تر خواهد بود.
به طور کلی مدت زمان ترک مسکالین و سایر مواد توهم زا مشابه یکدیگر است. برای ترک اینگونه مواد باید از نظر روحی و روانی از آن ها دست بکشید. با توجه به عوامل و شرایط مختلف، مدت زمان ترک اعتیاد به مسکالین می تواند از 1 ماه تا چندین ماه طول بکشد.
در خصوصی سایر مواد توهم زا در مقالات ترک PCP، ترک LSD، ترک کتامین، ترک کمیکال، ترک ماشروم و ترک اکستازی مشابه همین مطلب می توانید اطلاعات خوبی بدست آورده و با جوانب مختلف مصرف آن ها مانند عوارض، علائم، رویکرد های درمانی و … آشنا شوید.
علائم ترک مسکالین:
با شروع ترک مسکالین و اقدام به درمان، علائم آن در بدن شما بروز پیدا خواهند کرد. هر چقدر اعتیاد شما به این ماده بیشتر باشد؛ علائم ترک مسکالین نیز شدید تر خواهند بود. علائم اعتیاد به مسکالین می توانند به صورت جسمانی و یا روانی بروز پیدا کنند. علائم جسمانی ترک مسکالین، برخی از واکنش های بدنی به عدم مصرف این ماده می باشند. علائم ترک مسکالین اغلب در قالب بروز مشکلات روحی و روانی خود را نشان می دهند. در واقع با شروع ترک توهم زا مسکالین؛ اختلالات روحی و روانی مختلفی برای فرد به وجود خواهد آمد. در واقع این اختلالات به علت عدم مصرف مسکالین است و مغز نسبت به این موضوع واکنش های مختلفی نشان می دهد.
عوارض ترک مسکالین:
شروع ترک روانگردان مسکالین برای افراد عوارض مختلفی را در پی خواهد داشت. این عوارض زمانی شدت پیدا خواهند کرد که میزان مصرف فرد، بیشتر از مقدار و حد طبیعی بوده باشد. موارد زیر برخی از عوارض ترک اعتیاد مسکالین هستند:
افزایش شدت توهمات
در زمان ترک مسکالین و شروع ترک، توهمات بیشتری برای فرد ایجاد می شود. بهتر است در دوران ترک مواد توهم زا، فرد کنترل شود؛ چرا که ممکن است مشکلات بزرگ و خطرناکی را ایجاد کند. شروع ترک مسکالین، دقیقا همان نقطه ای است که بیشترین مقدار مسکالین توسط مغز مصرف شده است. با گذشت زمان و مدیریت این دوره؛ از میزان توهمات و این عوارض کاسته می شود.
لرزش و تعریق بدن
ایجاد لرزش های شدید در بدن از دیگر عوارض ترک مسکالین هستند. این لرزش ها نتیجه خروج ماده مسکالین از بدن هستند. تعریق های زیاد می تواند از دیگر عوارض درمان مسکالین باشند. این تعریق ها نشانه سم زدایی بدن از ماده مسکالین هستند. با مدیریت صحیح و نظارت یک مشاور و پزشک؛ می توان این عوارض را کنترل کرد و به حداقل رساند.
اختلالات خلق و خویی
با شروع ترک مسکالین؛ افراد دچار تغییرات خلق و خویی خواهند شد. با کاهش مصرف مسکالین و ترک آن، مغز به این موضوع واکنش نشان داده و بر روی خلق و خوی فرد تاثیر می گذارد. فرد دچار عصبانیت، افسردگی، پرخاشگری و تندخویی می شود.
استرس و اضطراب
در برخی از موارد استرس و اضطراب از عوارض ترک مسکالین هستند. ممکن است افراد در این دوران به استرس، اضطراب، تشویش و نگرانی دچار شوند. البته این عوارض ممکن است در هر فردی متفاوت باشد و یا میزان آن متغیر باشد. این میران به مقدار مصرف و مدت زمان مصرف مسکالین بستگی دارد.
بهترین روش ترک مسکالین
برای کسب موفقیت در درمان اعتیاد به مسکالین باید بهترین روش ترک مسکالین را انتخاب کنید. رویکردهای درمانی مناسب به شما کمک می کنند تا دوره ترک آسان تری را پشت سر بگذارید. همچنین انتخاب رویکرد مناسب سبب می شود؛ تا امکان بازگشت به مصرف مسکالین بسیار کاهش پیدا کند. در ادامه چند مورد از موثر ترین رویکردهای درمانی برای ترک مسکالین بیان می شود:
انتخاب مشاور و پزشک ماهر برای ترک مسکالین:
انتخاب مشاور و پزشک ماهر یکی از مهم ترین رویکردهای درمانی ترک مسکالین است. در واقع برای اقدام به ترک مسکالین و یا کاهش مصرف آن نمی توان به صورت خودسر و یا به تنهایی اقدام کرد. لازم است در این راه از یک مشاور ترک اعتیاد کمک بگیرید. این مشاور تجربه و دانش کافی در این زمینه را دارد. به شما کمک می کند تا در دوران ترک، کمترین آسیب و بیشترین نتیجه را دریافت کنید. همچنین بهترین راه حل ها را برای کاهش عوارض آن را ارائه می دهد. افسردگی در زمان ترک مسکالین و سایر مواد توهم زا بسیار شایع است. وجود یک مشاور خوب و با تجربه، به شما کمک می کند تا به افسردگی و عوارض آن غلبه کنید.
عدم کنترل افسردگی می تواند به موارد خطرناکی مانند خودکشی و یا اقدام به مرگ سایر افراد منجر شود. پس لازم است برای ترک مسکالین و سایر مواد توهم زا مشابه، از افراد ماهر و متخصص کمک بگیرید. تا بهترین روش های درمانی را برای شما تجویز کنند و دوره درمان و ترک آسانی را پشت سر بگذارید.
دوری از افراد و مکان های آلوده به مسکالین:
یکی از مهم ترین رویکردهای درمانی برای ترک مسکالین، دوری از افراد و مکان های آلوده است. بهتر است در دوران ترک خود و پس از آن، از این موارد دوری کنید تا دوباره به آن اعتیاد پیدا نکنید. به یاد داشته باشید که افراد نقش مهمی در اعتیاد شما به مواد مخدر و توهم زا دارند. پس در انتخاب و همنشینی با آنها دقت لازم را داشته باشید. بهتر است در دوران ترک و یا پس از آن رابطه خود را به طور کامل با این افراد قطع کنید. یا تذکرات لازم برای عدم مصرف مسکالین و موارد مشابه آن را به آن ها بدهید.
انتخاب تفریحات سالم و مفرح در هنگام ترک مسکالین:
بسیار مهم است که در زمان ترک ماده روانگردان مسکالین و یا پس از آن، تفریحات سالم را برای خود انتخاب کنید. انتخاب تفریحات سالم سبب می شود تا ذهن شما از مسکالین و مصرف آن دور شود و دیگر تمایلی برای مصرف آن نداشته باشید. سفر، انواع ورزش ها، کوهنوردی، دورهمی های پر انرژی و به دور از استعمال دخانیات، اشتغال، تحصیل، کتاب خواندن و … می توانند نمونه ای از تفریحات و سرگرمی های مفید باشند.
ورزش و فعالیت بدنی:
افرادی که در زمان ترک مسکالین و یا پس از آن ورزش و فعالیت بدنی را انتخاب می کنند؛ امکان بازگشت آنها بسیار کمتر است. با ورزش کردن و فعالیت های بدنی مفید، ذهن شما از تمام موارد منفی و مضر دور می شود. همچنین انرژی و توان شما صرف فعالیت های مثبت و سازنده می شود و دیگر توانی برای انجام کار های دیگر نخواهید داشت. در واقع انرژی های منفی شما تخلیه می شوند. ورزش و فعالیت بدنی قوای جسمانی از دست رفته شما را باز می گردانند.
شناخت جایگاه و ارزش های خود:
مهم ترین گام و رویکرد برای ترک مسکالین این است که اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و ارزش های خود را فراموش نکنید. بهتر است به جایگاه خود و موقعیت شغلی و زندگی خود بیندیشید. بدانید با مصرف مواد مخدر و توهم زا تمامی موقعیت های شغلی، تحصیلی، خانوادگی و زندگی شما به خطر می افتد.
تغییر رژیم غذایی، افزایش اعتماد به نفس، ایجاد تغییر در روابط دوستانه و همکاری، شرکت در جلسات خودشناسی و روانشناسی، گذراندن اوقات با خانواده، کمک گرفتن از مشاور و … از جمله مهم ترین رویکردهای درمانی برای ترک مسکالین می باشند.
سوالات متداول درباره ترک مسکالین:
1. چرا ترک مسکالین اهمیت بالایی دارد؟
مصرف مسکالین در موارد شدید و در طولانی مدت، می تواند به مرگ افراد منجر شود. بهتر است جلوی مصرف این ماده توهم زا گرفته شود؛ تا مشکلاتی برای مصرف کننده و سایر افراد به وجود نیاید.
2. آیا مسکالین از طریق آزمایش اعتیاد قابل تشخیص است یا خیر؟
مسکالین نیز همچون سایر مواد اعتیاد آور از طریق ادرار قابلیت تشخیص دارد. تاثیرات حاصل از مصرف مسکالین تا 1 الی 4 روز در بدن باقی می ماند و از طریق تست ادرار تشخیص داده می شود.
3. آیا ترک مسکالین مانند ترک سایر مواد توهم زا است؟
راه ها و رویکرد های ترک اعتیاد برای هر فرد نسبت به شرایطش متفاوت بوده اما به طور کلی ترک مواد توهم زا مشابه یکدیگر است. ممکن است تنها در موارد خاصی متفاوت باشند؛ که این موضوع را پزشک و یا مشاور تشخیص می دهد.
2 پاسخ
من یه مدت مسکالین مصرف میکردم و واقعاً زندگیام رو به هم ریخت. اوایل فکر میکردم توهمات و تغییرات ادراکی جالب و هیجانانگیز هستن، اما خیلی زود فهمیدم که این تجربهها میتونن خیلی ترسناک و نگرانکننده باشن. حالتهای روانیام خیلی نوسان داشت و اغلب دچار اضطراب و ترس میشدم. بعد از مصرف، چند روز احساس خستگی و گیجی شدید داشتم و نمیتونستم به کارهای روزمرهام برسم. ترک مسکالین واقعاً سخت بود، اما با کمک خانواده و متخصصان تونستم از این ماده مخدر فاصله بگیرم و به زندگی عادی برگردم. الان میدونم که هیچ تجربه توهمزایی ارزش این همه مشکلات رو نداره و به همه توصیه میکنم که اصلاً سمت مسکالین نرن.
مرسی ازینکه تجربه خودتون رو با دیگران به اشتراک گذاشتید