کلینیک کیمیای رهایی مرکز معتبر و مجاز برای درمان سوء مصرف مواد در تهران
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

معرفی و طبقه بندی انواع مواد اعتیاد آور

همان‌گونه که می‌دانید اعتیاد به یک معضل بزرگ اجتماعی تبدیل شده است. از این رو کلینیک ترک اعتیاد به شما کمک می‌کند، بهترین و موثرترین روش ترک اعتیاد را برای رهایی از این معضل انتخاب کنید.

اعتیاد چیست؟

اعتیاد به معنای وابستگی شدید به مصرف انواع مواد اعتیادآور می‌باشد. با آلوده شدن فرد به مواد اعتیادآور، دیگر کنترلی بر روی مصرف آن‌ها وجود ندارد. با مصرف انواع مختلف این مواد، تغییراتی در بدن خصوصا برای مغز و هورمون‌های آن ایجاد می‌شود که پس از مدتی مصرف، بدن آن‌ها عادت کرده و عدم مصرف آن‌ها فرد را با مشکلات و علائمی روبرو خواهد کرد که مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد را ضروری می‌سازد.

انواع مخدر ها 

مواد مخدر در انواع طبیعی و صنعتی وجود دارند و سوء مصرف آنها باعث بروز بیماری‌های مختلف و آسیب به سلامت روان می‌شود. با مطالعه این مقاله تلاش شده اطلاعات کافی در ارتباط با انواع، علائم مصرف و رویکرد های درمانی مواد مخدر پیدا کنید.

مواد مخدر چیست؟

به موادی که استعمال آنها باعث بروز تغییراتی شیمیایی در بدن، تفاوت عملکرد آن و تغییر سطح هوشیاری می‌شود، مواد مخدر می‌گویند. مواد مخدر به روش‌های مختلفی مصرف می‌شوند و با گذر زمان وابستگی بیشتری ایجاد می‌کنند. اعتیاد به این مواد تا جایی پیش می‌رود که زندگی روزمره فرد را مختل کرده و حتی در مواردی، او را به کام مرگ می‌کشاند. ترک مصرف مواد مخدر به داشتن زندگی سالم و آرام کمک می‌کند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان را کاهش می‌دهد.

ویدیو معرفی کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی و خدمات این مرکز
پخش ویدیو

انواع محرک ها 

مواد محرک عملکرد و واکنش پذیری بدن را در بازه‌ای کوتاه افزایش می‌دهند. سوء مصرف محرک‌ها موجب اعتیاد شده و سلامت را به خطر می‌اندازد. مطالعه این مقاله به شما کمک میکند اطلاعاتی کاملی در ارتباط با این مواد از جمله اثرات مصرف، علائم ترک، تفاوت با مخدر ها و … پیدا کنید.

مواد محرک چیست؟

مواد محرک، گروهی از مواد اعتیاد آور هستند که فعالیت و عملکرد بدن را در بازه‌ای کوتاه افزایش می‌دهند. سوء مصرف این مواد باعث ایجاد حس سرخوشی، افزایش انرژی و تمرکز می‌شود. محرک‌ها سرعت واکنش مغز و بدن را افزایش می‌دهند که با بیشتر کردن ترشح دوپامین در بدن، باعث ایجاد نوعی سرخوشی کاذب می‌شود.

انواع توهم زا 

مواد توهم زا به گروهی از مواد اعتیاد آور اطلاق می شود که در نتیجه مصرف آنها فرد مصرف کننده دچار توهمات شنیداری، دیداری و … می شود. در این مقاله تلاش شده تا آشنایی بیشتری با انواع، علائم و عوارض، رویکرد های درمانی و … مواد توهم زا پیدا کرده و انگیزه ای برای ترک در شما ایجاد شود.

مواد توهم زا چیست؟

همانطور که میدانید مصرف انواع گوناگون مواد مخدر هزاران سال است که در جوامع بشری وجود دارد. تریاک در کشورهای آسیایی رایج ترین نوع مواد مخدر است. بالعکس در آمریکای شمالی و اروپا کراک، کوکائین، هروئین و مواد توهم زا مصرف بیشتری دارد. از ابتدا شیوه اصلی مصرف مواد مخدر گوناگون در استنشاق آن خلاصه می شده است. اما با گذشت زمان و به وجود آمدن مواد جدید، نحوه مصرف نیز دگرگون شده و در حال حاضر شیوه هایی مثل تزریق ، بلعیدن و … را در بر می گیرد.

انواع داروهای آرام بخش و خواب آلود 

اعتیاد به داروهای آرام بخش و خواب آورها ممکن است باعث مشکلات جدی بهداشتی شود. مصرف نادرست و افزایش مقدار مصرف این داروها می تواند باعث خطراتی همچون کاهش تنفسی، کم خونی، نارسایی تنفسی و مرگ ناگهانی شود.

ترک دارو آرام بخش و خواب آور

در بعضی افراد، مصرف داروهای آرام بخش و خواب آورها ممکن است باعث وابستگی شود و تلاش برای ترک آنها با عوارض جانبی مانند اضطراب، افسردگی، خواب نامنظم و تعریق همراه باشد. علاوه بر این، مصرف طولانی مدت داروهای آرام بخش و خواب آورها ممکن است باعث کاهش کارآیی آنها شود و نیاز به مقدار بیشتری از دارو برای کنترل اضطراب و بهبود خواب ایجاد کند. بهترین روش برای جلوگیری از مشکلات ناشی از سوء مصرف داروهای آرام بخش و خواب آورها، مراجعه به پزشک و رعایت دقیق دستورات پزشکی است. افراد باید هرگز این داروها را بیش از حد مصرف نکرده و به هیچ وجه تلاش برای ترک خود به خود آنها را نکنند.

عوارض مصرف مواد اعتیاد آور :

مدت‌ها است که بسیاری از عوارض مصرف مواد اعتیادآور ثابت شده است. این عوارض زندگی فرد و حتی خانواده وی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. عوارض مصرف مواد اعتیادآور، به صورت جسمانی و روانی می‌باشد که بایستی تحت نظر کلینیک ترک اعتیاد فرد درمان شود. موارد زیر برخی از عوارض مصرف مواد اعتیادآور را عنوان می‌کند:

عدم تعادل روانی:

از شایع‌ترین عوارض مصرف مواد اعتیادآور، می‌توان به عدم تعادل روانی اشاره نمود. از آن‌جایی که اغلب مواد بر روی مغز و عملکرد آن تاثیر می‌گذارند؛ در نتیجه فرد دچار عدم تعادل روانی می‌شود. در واقع فرد درگیر برخی از اختلالات روانی مانند خشم بی‌علت، خصومت، احساس بی‌قراری، اضطراب و استرس دائم، عدم پذیرفتن مسئولیت و … می‌شود.

اختلالات خانوادگی:

عدم توجه به کلینیک ترک اعتیاد و استمرار مصرف مواد، فرد را در زندگی شخصی‌اش دچار مشکل خواهد کرد. زیرا با مصرف انواع مواد اعتیادآور مانند مواد مخدر، فرد دیگر کنترلی بر رفتارهای خود نخواهد داشت. به همین دلیل دست به کارهای غیرعقلانی و خطرناک می‌زند. بر همین اساس خانواده، زندگی شخصی و کاری وی دچار مشکل و اختلال خواهند شد. همچنین ممکن است در این راه، موقعیت شغلی خود و جایگاه خود در خانواده را از دست بدهد.

ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها:

ابتلا به انواع بیماری‌ها از عوارض مصرف مواد اعتیادآور می‌باشد. مصرف مستمر و دائم مواد، به دلیل داشتن ترکیبات مضر و سمی؛ زندگی و سلامت فرد را به خطر می‌اندازد. با مصرف مواد مخدر، مواد محرک، مواد توهم‌زا و … فرد به بیماری‌هایی از جمله سیروز کبدی، انواع سرطان‌ها، ناباروری، جنون، التهابات کبدی و … مبتلا می‌شود. در واقع با مصرف مواد و اعتیاد به آن‌ها، زمینه برای ابتلا به هر نوع بیماری و اختلالی فراهم خواهد شد. برخی از این بیماری‌ها به گونه‌ای شدت و گسترش می‌یابند؛ که حتی با ترک مواد مخدر مانند ترک کراک ، تریاک و … ، ترک مواد محرک مانند ترک کوکائین ، شیشه و … نیز درمان نخواهند شد.

با توجه به موارد فوق و عوارض مواد اعتیاد آور؛ بهتر است در سریع‌ترین زمان با مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد معتبر اقدام به ترک مواد کنید.

ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد

به طور کلی مواد اعتیادآور موادی هستند؛ که به صورت طبیعی (گیاهی) و یا صنعتی و شیمیایی وجود دارند. مواد اعتیادزا دارای ترکیبات مختلفی هستند؛ که اثرات آن‌ها بر روی بدن افراد متفاوت خواهد بود. به طور کلی با مصرف انواع مواد اعتیادآور، به افراد حالت‌های سرخوشی زودگذر، آرام‌بخشی، توهم و تحریک دست می‌دهد. مواد اعتیادآور را می‌توان به صورت تزریق، خوردن و یا دود کردن مصرف نمود. تقریبا مواد اعتیادآور به 5 دسته استروئیدها، توهم‌زا‌ها، آرام‌بخش‌ها، تحریک‌کننده‌ها و مخدرها تقسیم‌بندی می‌شوند. البته در میان این اعتیادآورها، برخی خاصیت دارویی و درمانی دارند. اما لازم است مصرف آن‌ها زیر نظر پزشک باشد. در غیر این صورت فرد به آن وابستگی پیدا کرده و عوارض‌های آن، وی را درگیر خواهد کرد. در این صورت باید وارد مرحله و دوره‌‌ی ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر شود.

ترک اعتیاد یک فرآیند دارای اهمیت بالا می‌باشد که چه بهتر در سریع‌ترین زمان ممکن انتخاب و در این جهت اقدام شود. در واقع ترک کردن اعتیاد پروسه‌ای است؛ که در آن دوره درمان و دست کشیدن از مواد اعتیادآور آغاز می‌شود. مطمئن‌تر است این دوره درمان توسط یک کلینیک ترک اعتیاد مجرب و معتبر مانند کیمیای رهایی انجام شود.

روزهای اولیه ترک اعتیاد

روزهای اولیه ترک، در دوران درمان و ترک مواد اعتیادآور بسیار طلایی و مهم هستند. زیرا در این روزها فرد اقدام به ترک می‌کند و بدن او با شوک بزرگی مواجه می‌شود. همچنین گذراندن این روزها با روش‌های درست، در کاهش احتمال بازگشت فرد به مواد اعتیادآور بسیار موثر خواهد بود. بهتر است روزهای اولیه با تدابیر صحیح و اصولی پیش رود. این امر زمانی وقوع پیدا می‌کند؛ که دوره ترک اعتیاد، در مرکز و کلینیک ترک اعتیاد معتبر و زیر نظر افراد با تجربه انجام شود. در روزهای اولیه ترک؛ فرد دچار استرس و اضطراب است، فشار عدم مصرف مواد اعتیادآور بر روی وی زیاد خواهد بود. برای این که این موارد کنترل و مدیریت شوند؛ لازم است تا درمان و ترک، خصوصا در روزهای اولیه ترک، اقدامات زیر در کلینیک ترک اعتیاد انجام شود:

  • کمک به بیمار برای پذیرفتن بیماری خود و اثبات زودگذر بودن این دوره برای وی
  • کمک به بیمار برای کاهش اختلالات و عوارض ناشی از دوره ترک و انجام اقدامات لازم
  • برگزاری جلسات و برنامه‌های مفید در کلینیک ترک اعتیاد معتبر برای درمان اختلالات روحی و روانی دوره ترک اعتیاد
  • مهیا کردن شرایط برای ترک فرد معتاد

دارو های ترک اعتیاد

در طول زمان ترک لازم است تا بیمار داروهای ترک اعتیاد لازم از کلینیک ترک اعتیاد را نماید. این داروها زیر نظر پزشک و مشاور تجویز می‌شوند. این داروها کمک می‌کنند؛ تا روند سم‌زدایی و ترک، سریع‌تر اتفاق بیفتد. همچنین این داروها باعث می‌شوند؛ تا عوارض و علائم دوران ترک کردن اعتیاد کاهش یابند. موارد زیر برخی از داروهای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد هستند؛ که ممکن است در دوران ترک تجویز شوند.

  • بوپرنورفین و متادون: جهت ترک مواد افیونی
  • وارنیکلین، بوپرنورفین و خوراکی‌های دارای نیکوتین (مانند آدامس، قرص و …): جهت ترک مواد نیکوتینی
  • آکامپروسات، دی سولفیرام و نالتروکسان: جهت ترک مواد اعتیاد آور الکلی

اغلب داروهای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد ، مسکن و ضد درد هستند و موجب کاهش علائم می‌شوند. مصرف بدون برنامه‌ریزی و بیش از اندازه این داروها نیز وابستگی و اعتیاد ایجاد می‌کنند.

در مقاله‌های ترک متادون و ترک بوپرنورفین اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست می‌آورید.

ترک اعتیاد در منزل

برای ترک اعتیاد روش‌های متفاوتی است. اما بایستی بدانید که کلیه این روش‌ها سازگار و نتیجه بخش نخواهند بود. ترک اعتیاد در منزل یکی از روش‌های نادرست ترک مواد اعتیادآور می‌باشد. توجه به این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ که فرد از مواد اعتیاد آور سنگین و صنعتی استفاده کند. زیرا در این صورت لازم است اقدامات مربوط به ترک آن در کلینیک ترک اعتیاد معتبر، هوشمندانه‌تر و کنترل شده انجام شود.

ترک اعتیاد در منزل و خوددرمانی آن کار عقلانی نیست؛ چرا که زندگی و سلامت فرد به خطر خواهد افتاد. موضوع ترک انواع مواد اعتیادآور بسیار حیاتی است و لازم است این کار حتما در کلینیک ترک اعتیاد معتبر و زیر نظر افراد با تجربه و ماهر انجام شود. موارد زیر برخی از معایب ترک اعتیاد در منزل است:

  • آگاه نبودن به روش‌های ترک هر کدام از مواد اعتیادآور
  • مصرف نادرست داروهای لازم برای ترک
  • عدم آگاهی نسبت به موارد ضروری در هر بازه زمانی ترک
  • عدم مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد و وجود یک همراه و مشاور متخصص در زمینه ترک مواد اعتیادآور
  • احتمال بروز بسیاری از بیماری‌ها
  • عدم داشتن آگاهی نسبت به علائم و موارد دوران ترک
  • عدم آشنایی با رژیم غذایی و خوراکی‌های دوران ترک
  • به خطر افتادن جان فرد
  • و …

موارد فوق تنها مواردی از معایب ترک اعتیاد در منزل هستند. بهتر است با توجه به این موارد، برای ترک قطعی اعتیاد خود به کلینیک ترک اعتیاد معتبر مراجعه کنید. در کلینیک‌ها یک همراه و مشاور متخصص ترک در تمام دوره ترک؛ همراه شما خواهد بود. درمان و ترک شما زیر نظر پزشک انجام می‌شود. همچنین در کلینیک ترک اعتیاد برای شما رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی، داروهای موثر در ترک در نظر گرفته می‌شود. با این موارد، پروسه و دوره ترک شما آسان‌تر و بی‌خطرتر سپری خواهد شد.

ترک اعتیاد چند ماه طول می کشد؟

مدت زمان ترک اعتیاد برای انواع مواد اعتیادآور، متفاوت خواهد بود. البته دوره ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر به عوامل و شرایط گوناگونی نیز بستگی دارد. همچنین این عوامل در تسریع روند ترک مواد مخدر نقش خواهند داشت:

میزان و دوره مصرف مواد اعتیادآور: 

  • هر چه میزان و دوره مصرف مواد اعتیادآور بیشتر باشد؛ زمان ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد بیشتر خواهد بود. زیرا مواد مخدر اثرات بیشتری بر جای گذاشته و برای سم‌زدایی مخدرها از بدن، به زمان بیشتری نیاز است.

وزن و سن فرد: 

  • وزن و سن افراد در روند ترک اعتیاد و مدت زمان آن دخالت دارند. در واقع هر چقدر وزن و سن بیشتر باشد، ترک مواد مخدر و اعتیادآور به زمان بیشتری نیاز دارد.

سوخت و ساز بدن: 

  • افرادی که سوخت و ساز و متابولیسم آن‌ها بیشتر است، به مدت زمان کمتری برای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد نیاز دارند. زیرا با سوخت ساز بیشتر، دفع مواد و سم‌زدایی سریع‌تر اتفاق می‌افتد.

نوع مواد:

  • نوع موادی که فرد مصرف می‌کند، مدت زمان ترک اعتیاد را نیز تعیین می‌کند. برای مثال زمان ترک مواد صنعتی نسبت به اعتیاد آورهای طبیعی بیشتر خواهد بود.

سلامت جسمانی بدن: 

  • افرادی که از سلامت جسمانی کمتری برخوردارند و به بیماری‌های زمینه‌ای مبتلا هستند، به مدت زمان بیشتری برای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد نیاز دارند. همچنین افرادی که قبل از مصرف مواد بدن سالم‌تری داشته باشند، مدت زمان ترک برای آن‌ها کمتر خواهد بود. علاوه بر این موضوع، ورزشکار بودن فرد در این موضوع تاثیر مثبتی خواهد داشت.

به طور کلی مدت زمان ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد می‌تواند از 2 ماه تا 12 ماه قابل تغییر باشد. همان‌طور که گفته شد؛ این مدت زمان برای هر شخص با توجه به فاکتورهای ذکر شده، متفاوت خواهد بود.

علائم ترک اعتیاد:

  • با اقدام به ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد، برخی از علائم ترک اعتیاد زیر در افراد بروز خواهند کرد: البته برخی از این علائم عادی و طبیعی هستند و برخی خیر.

سر درد سرگیجه:

  • سردرد و سرگیجه از شایع‌ترین علائم ترک اعتیاد است. سردرد و سرگیجه با شروع روند درمان و ترک یک امر عادی و طبیعی است.

احساس کسالت و خستگی: 

  • در دوران ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد ، احساس خستگی و کسالت‌های شدید یک امر طبیعی است. زیرا بدن در حالت ریکاوری و سم‌زدایی است. همچنین این کسالت‌ها می‌تواند ناشی از عدم مصرف مواد باشد. زیرا بدن به آن‌ها عادت کرده و قبل‌تر با مصرف آن‌ها حس سرخوشی داشته است.

گشاد شدن مردمک چشم‌ها:

  • این موضوع در مراحل ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد نیز یک امر کاملا عادی و طبیعی است. گشاد شدن مردمک چشم ها از اولین علائم ترک اعتیاد می‌باشد؛ که معمولا در روزهای ابتدایی ترک اتفاق می‌افتد.

تهوع:

  • از دیگر علائم ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد در دوران ترک حالت‌های تهوع می‌باشد. تهوع واکنش طبیعی معده و دستگاه گوارش به سم‌زدایی بدن از مواد اعتیادآور می‌باشد.

اوردوز یا مرگ: 

  • در ترک اعتیاد ناگهانی و کنترل نشده ، اوردوز و یا حتی مرگ می‌تواند اتفاق بیفتد. البته این موارد بسیار کم اتفاق می‌افتند. مگر آن که فرد به ترک مواد سنگین و مقدار زیاد، به صورت ناگهانی اقدام کند. می‌توان احتمال اوردوز و یا مرگ را با مشورت با یک متخصص و مشاور در کلینیک ترک اعتیاد معتبر کاهش داد.

علائم ترک اعتیاد، برای هر فرد با توجه به عوامل و فاکتورهای مختلف بروز خواهد کرد. که به مقدار مصرف، نوع مواد، مدت زمان مصرف، وضعیت بدنی فرد و … بستگی دارد.

رویکردهای درمانی مناسب ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر

انتخاب رویکردهای درمانی در کلینیک ترک اعتیاد برای ترک اعتیاد و پس از ترک، نقش مهمی در سلامت فرد و زندگی او خواهد داشت. در واقع رویکردهای درمانی مناسب ترک مواد، دوران ترک آسان‌تر و بدن سالم‌تری را برای شما به وجود خواهند آورد. موارد زیر برخی از مهم‌ترین و موثرترین رویکردهای درمانی برای ترک اعتیاد هستند؛ که برای دوران ترک و یا پس از آن پیشنهاد می‌شوند:

انتخاب مشاور و پزشک در کلینیک ترک اعتیاد:

از مهم‌ترین رویکردهای درمانی برای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد، برقراری ارتباط با یک مشاور و پزشک ماهر در این زمینه است. این فرد به شما کمک می‌کند تا به آسانی قدم در مسیر ترک بگذارید. همچنین می‌تواند یک همراه و راهنمای خوب در زمان پس از ترک مواد اعتیاد آور برای شما باشد. در زمان درمان اعتیاد به مواد و پس از آن، افراد دچار اختلالات روانی مانند افسردگی و کاهش اعتماد به نفس می‌شوند. وجود یک مشاور در کلینیک ترک اعتیاد ؛ باعث می‌شود این چالش‌ها را مدیریت کنید و آن‌ها را درمان کنید.

انتخاب صحیح دوستان و همنشینان:

بهتر است در دوران ترک اعتیاد و پس از آن، در انتخاب دوست و همنشینان خود دقت کافی داشته باشید. زیرا دوستان مصرف کننده، عامل اصلی برای آلودگی افراد به مواد هستند. بهتر است حتی با افراد معتاد و مصرف کننده‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودید، قطع رابطه کنید. ارزش و جایگاه خود را بشناسید.

انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب:

یکی از مهم‌ترین رویکردهای درمانی برای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر، داشتن یک رژیم غذایی مناسب و سالم است. در دوران ترک و پس از آن بدن شما به شدت ضعیف می‌شود. بهتر است مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین‌ها و … را افزایش دهید. مصرف انواع میوه و سبزیجات تاثیر بسزایی در سم‌زدایی بدن خواهد داشت؛ در واقع بدن شما از مواد مضر پاکسازی خواهد شد. در این دوران مصرف آجیل و مغزها، انواع ویتامین‌ها و آب میوه‌ها را فراموش نکنید.

فعالیت بدنی و ورزش‌های مناسب:

از اصلی‌ترین رویکردهای درمانی برای ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر، ورزش و فعالیت بدنی می‌باشد. فعالیت بدنی به شما کمک می‌کند تا سم‌زدایی و دفع مواد مضر سریع‌تر اتفاق بیفتد. همچنین با ورزش کردن توان و انرژی از دست رفته شما، باز خواهد گشت. صرف کردن اوقات فراغت به ورزش کردن، شما را از مصرف مواد اعتیادآور دور خواهد کرد. همچنین ورزش کردن سبب شادابی و افزایش اعتماد به نفس شما خواهد شد. ورزش کردن در دوران ترک مواد اعتیادآور را جدی بگیرید و از آن غافل نشوید.

بهترین روش ترک اعتیاد:

انتخاب بهترین روش ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر اهمیت بسزایی دارد. برای آن که ترک اعتیاد شما با موفقیت انجام شود و امکان بازگشت وجود نداشته باشد؛ باید بهترین متد و روش ترک را انتخاب کنید. البته روش‌های ترک اعتیاد برای مواد اعتیادآور گوناگون، متفاوت خواهند بود. لازم است برای هر نوع مخدر، بهترین روش ترک انتخاب شود. که این کار توسط پزشک و مشاور متخصص در زمینه ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد معتبر انجام می‌گیرد.

ترک اعتیاد تدریجی:

در این روش از ترک اعتیاد، مشاور و پزشک در کلینیک ترک اعتیاد دوز مصرفی مواد را به صورت تدریجی کاهش می‌دهد. تقریبا این روش برای هر نوع اعتیادآوری قابل اجرا است. سم‌زدایی مواد صنعتی و سنتی با تدریج انجام می‌شود. همچنین با انجام این روش، کمترین آسیب به بدن فرد وارد می‌شود و احتمال بازگشت وی به مصرف، به حداقل می‌رسد.

ترک اعتیاد فوری ، ناگهانی و یا سقوط آزاد:

از روش‌های ترک اعتیاد می‌باشد که در آن مصرف مواد، به شکل خود به خودی قطع می‌گردد. می‌توان گفت این شیوه، روشی مناسب و پیشنهاد شده نمی‌باشد. خصوصا برای افرادی که مواد سنگین و صنعتی را با دوز بالایی مصرف می‌کنند. این روش خطر مرگ و اوردوز در افراد را بسیار افزایش می‌دهد؛ در واقع به فرد یک شوک بزرگ و سنگینی وارد می‌شود.

ترک اعتیاد تدریجی نسبت به سایر روش‌های ترک مواد اعتیادآور بهتر و موثرتر است. در این روش آسیب‌ها کمتر و نتیجه ترک قطعی‌تر خواهد بود. برای آن که ترک تدریجی مواد اعتیادآور، آسان‌تر باشد؛ بهتر است در کلینیک‌های ترک اعتیاد معتبر مانند کیمیای رهایی این کار انجام شود.

ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی:

کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی یک گزینه و مرکز مناسب برای شروع درمان و ترک انواع مواد اعتیادآور است. این کلینیک با داشتن مزایای بسیار زیاد و منحصر به فرد، دوران ترک آسان، بی‌خطر و غیر قابل بازگشت را برای شما تضمین خواهد کرد. این مجموعه تمامی خدمات ذکر شده و مورد نیاز، در دوران ترک و یا حتی پس از آن را ارائه می‌دهد. موارد زیر برخی از مزایا و ویژگی‌های این کلینیک ترک اعتیاد هستند:

  • امکان ترک و درمان انواع گوناگون مواد مخدر، توهم زا، الکلی و ….
  • برگزاری جلسات مشاوره‌ای موثر و هدفمند در کلینیک ترک اعتیاد برای فرد و خانواده او جهت بازیابی روحیه
  • بکارگیری انواع روش و متدهای موثر، تلفیقی و به روز دنیا
  • پیگیری مراحل درمان و ترک تا بهبودی کامل و مطمئن
  • حضور بهترین و با تجربه‌ترین مشاوران، پزشکان و تیم حرفه‌ای در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی
  • ارائه خدمات روانشناسی و درمان اختلالات روانی حاصل از مصرف مواد اعتیادآور
  • و …

سوالات متداول درباره کلینیک ترک اعتیاد

 

خیر، اگر دوران ترک شما در کلینیک ترک اعتیاد معتبر و زیر نظر یک پزشک و مشاور کنترل شود؛ امکان مرگ و آسیب به شما به صفر خواهد رسید.

سم‌زدایی بدن از اعتیادآورها حدود 2 هفته الی 1 ماه طول می‌کشد. برای ترک کامل اعتیاد، لازم است حداقل 2 الی چند ماه زمان سپری شود. (این زمان برای افراد مختلف، متفاوت خواهد بود)

خیر، این علائم به صورت موقتی هستند. همچنین به شرایط بدنی فرد و وضعیت دوران مصرف او بستگی دارند. با در نظر گرفتن و انتخاب رویکردهای درمانی مناسب در کلینیک ترک اعتیاد برای ترک اعتیاد، این علائم و عوارض سریع‌تر از بین خواهند رفت.

چند کلمه با شما دوست عزیز

اگر از اسارت اعتیاد خسته شده‌اید؟ اگر آرزوی یک زندگی سالم و شاد را دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، این پیام سرنوشت‌ساز را از دست ندهید!

کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی با 13 سال تجربه درخشان و مجوز رسمی وزارت بهداشت (شماره 275622-3) آماده است تا همین امروز به شما در مسیر بهبودی کمک کند. ما بیش از یک مرکز درمانی، همراه شما در این سفر حیاتی هستیم.

چرا باید همین حالا – نه فردا، نه هفته آینده، بلکه همین الان – با ما تماس بگیرید؟

  • هر لحظه ارزشمند است: هر روزی که در اعتیاد می‌گذرد، فرصتی است که از دست می‌رود. با تماس فوری، می‌توانید همین امروز گام اول را بردارید و به زندگی جدیدی وارد شوید.
  • تیم متخصص و با تجربه: پزشکان، روانشناسان و مددکاران ما آماده‌اند تا با درک عمیق از چالش‌های اعتیاد، به شما کمک کنند. شما تنها نیستید! (معرفی اعضاء).
  • برنامه‌های جامع درمانی: از سم‌زدایی تا مشاوره‌های روانشناختی و گروه‌های حمایتی، ما تمامی جنبه‌های درمان اعتیاد را پوشش می‌دهیم. هر لحظه تأخیر، شما را از بهبودی دورتر می‌کند.
  • محیط امن و حمایتی: ما فضایی امن و غیرقضاوتی برای بیان احساسات و چالش‌های شما فراهم کرده‌ایم. اینجا جایی است که می‌توانید بدون ترس از قضاوت، به بهبودی فکر کنید.
  • حمایت مستمر: پس از درمان نیز در کنار شما خواهیم بود تا در مسیر بهبودی به شما کمک کنیم. این حمایت می‌تواند زندگی شما را متحول کند.

اقدام فوری شما می‌تواند نقطه عطفی در زندگی‌تان باشد. هر روز تأخیر، شما را از آینده‌ای روشن دورتر می‌کند.

یادتان باشد: فردا ممکن است خیلی دیر باشد. امروز، برای تغییر زندگی‌تان اقدام کنید. ما آماده‌ایم تا به شما در این مسیر کمک کنیم.
تماس شما، آغاز یک سفر به سوی بهبودی است. همین حالا تماس بگیرید!

توجه ! : کاربر گرامی، برای بهبود کیفیت پاسخگویی، لطفاً در صورت داشتن سوال، جنسیت و سن خود را اعلام کنید تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی برای مطالعه