کلینیک کیمیای رهایی مرکز معتبر و مجاز برای درمان سوء مصرف مواد در تهران
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بهترین روش ترک ناس [داروی موثر + بهبود عوارض]

بهترین روش ترک ناس
بهترین راه ترک ناس با کلینیک کیمیای رهایی

مقدمه

ناس (نسوار): ماده مخدر گیاهی با خطرات جدی

  • ناس، ماده مخدر گیاهی سبزرنگی است که عمدتاً از برگ تنباکو تهیه می‌شود. این ماده با عطری تند و نامطبوع، اصالتاً از افغانستان می‌آید اما در مناطق دیگر نیز تولید و مصرف می‌شود. ناس معمولاً با آهک و مواد دیگر ترکیب شده و در اشکال متنوعی مانند پودر، آدامس و پاستیل عرضه می‌گردد.
  • مصرف ناس موجب سرخوشی موقت می‌شود، اما به سرعت به عادتی مضر و اعتیادآور تبدیل می‌شود. نوع صنعتی آن، که گاه با موادی چون شیشه و تریاک آمیخته می‌شود، خطرات و وابستگی شدیدتری ایجاد می‌کند.
  • اعتیاد به ناس و عوارض جدی آن، این ماده را به یک معضل اجتماعی بدل کرده است. ترک آن بسیار دشوار بوده و معمولاً نیازمند مداخله تخصصی و حرفه‌ای است. آگاهی‌رسانی درباره خطرات ناس و ارائه راهکارهای موثر ترک، گامی ضروری در مقابله با این معضل است.
ویدیو معرفی کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی و خدمات این مرکز
پخش ویدیو

بخش اول : روش‌های مصرف ناس

طریقه مصرف مخدرناس.

ناس، یک نوع ماده مخدر حاوی نیکوتین است که به روش‌های مختلف مصرف می‌شود. دو روش اصلی مصرف آن عبارتند از:

1. مصرف دهانی:

  • ناس در داخل دهان، زیر گونه یا لب قرار داده می‌شود.
  • این روش به “نسوار انداختن” معروف است.
  • وجود مواد قلیایی در ناس، pH دهان را تغییر داده و جذب آن را افزایش می‌دهد.
  • برای این روش، برگ‌های خشک تنباکو با آهک ترکیب شده و توسط فردی به نام “ناسر” با استفاده از وسیله‌ای به نام “پرچان” آماده می‌شود.

2. استعمال مانند سیگار:

  • ناس می‌تواند مانند سیگار کشیده شود.

نکات مهم:

  • مصرف ناس باعث ورود مقدار زیادی نیکوتین به بدن می‌شود (3 تا 4 برابر سیگار).
  • این ماده اعتیاد سنگینی ایجاد می‌کند و ترک آن بسیار دشوار است.
  • پس از مصرف، فرد حالت سرخوشی را تجربه می‌کند.
  • هر دو روش مصرف (دهانی و استعمال) اعتیادآور و مضر هستند.

این روش‌های مصرف، علی‌رغم تفاوت در نحوه استعمال، هر دو خطرات جدی برای سلامتی ایجاد می‌کنند و می‌توانند منجر به اعتیاد شدید شوند.

بخش دوم: تأثیرات و عوارض مصرف ناس

عوارض مصرف ناس

ناس، یکی از مواد مخدر بسیار خطرناک می باشد؛ که متاسفانه بسیار رایج شده است. ناس عوارض مصرف بسیار زیادی دارد. با مصرف این ماده گیاهی، مشکلات گوناگونی برای افراد به وجود می آید. عوارض مصرف ناس می تواند بسیار خطرناک و حتی غیر قابل جبران باشد. شاید در نگاه اول به نظر برسد که مصرف این ماده گیاهی مشکلی ندارد. اما بدانید ترکیبات موجود در این ماده گیاهی و ترکیب آن با سایر مواد بسیار مشکل آفرین خواهد بود. موارد زیر به برخی از عوارض مصرف ناس اشاره میکند.

ایجاد سرگیجه و تهوع:

ایجاد سرگیجه و حالت تهوع از عوارض مصرف ناس هستند. با مصرف این ماده گیاهی دچار سرگیجه و حالت تهوع می شوید. این عوارض می تواند برای کوتاه مدت رخ دهد. اما اگر مصرف آن ادامه داشته باشد و طولانی شود؛ سرگیجه ها شدید تر و دردناک تر خواهند بود.

عدم تعادل در حرکات و رفتار ها:

بی تعادلی در حرکات و رفتار ها از عوارض مصرف ناس می باشد؛ که این عوارض بسیار شایع هستند. با ورود ماده مخدر ناس به بدن؛ فعالیت مغز و ارسال پیام ها دچار اختلال می شود. در این صورت فرد رفتار های غیر عادی خواهد داشت. وقتی بدن به این ماده اعتیاد پیدا کند؛ دیگر نمی تواند مانند گذشته به فعالیت های خود ادامه دهد. ارسال پیام به اندام های مختلف بدن دچار اختلال می شود و در نتیجه فرد دیگر تعادلی بر بدن و رفتار های خود نخواهد داشت.

اختلال در خواب:

از عوارض مصرف ناس، می توان به ایجاد اختلال در خواب اشاره کرد. با مصرف این ماده تعادلات شما به هم می ریزد و دیگر نمی توانید مانند گذشته به فعالیت های خود ادامه دهید. همچنین این ماده بر روی مغز شما تاثیر می گذارد و خواب شما دچار مشکل می شود. با ورود ناس به خون، ترشح هورمون های خواب با مشکل مواجه خواهد شد، در نتیجه دیگر خواب راحتی نخواهید داشت.

ابتلا به بیماری های دهانی:

ابتلا به بسیاری از بیماری های دهانی می تواند از دیگر عوارض مصرف ناس باشد. برای آن که این ماده گیاهی مصرف شود؛ باید وارد دهان شود. در نتیجه ترکیبات شیمیایی و مضر آن برای سلامت دهان و دندان مضر خواهد بود. ترکیبات ناس بر روی لثه، دندان ها و سایر نقاط دهان تاثیر می گذارد. این ماده می تواند باعث ایجاد انواع بیماری ها و از بین رفتن دندان ها و لثه شود.

وابستگی شدید و سخت شدن ترک ناس:

ترک ناس پس از مصرف طولانی مدت بسیار دشوار است. در واقع با مصرف این ماده بدن به آن وابستگی شدید پیدا می کند و ترک آن بسیار سخت خواهد بود. وابستگی به این ماده به صورت روحی و روانی خواهد بود. در صورت عدم مصرف آن بدن شما به آن واکنش نشان می دهد. تعادلات روحی و روانی خود را از دست می دهید و دچار مشکلات فراوانی می شوید. پس از مصرف طولانی مدت، بدن شما نیاز دارد تا از این ماده به طور مداوم و مرتب استفاده کند. در غیر این صورت؛ اختلالات زیادی برای شما و فعالیت های بدنتان رخ می دهد.

ابتلا به بیماری های شدید و سرطان ها:

از عوارض مصرف ناس برای طولانی مدت، می توان به ابتلا به انواع سرطان های دهانی، نارسایی های کلیوی، مشکلات تنفسی و … اشاره کرد. تاثیر این ماده بر روی اندام های مختلف بدن بسیار زیاد است. وجود این ماده گیاهی خطرناک می تواند زمینه را برای ابتلای فرد به سرطان و بیماری های حاد فراهم کند. شاید ماده مخدر ناس لذت و سرخوشی کوتاه را برای افراد فراهم کند؛ اما مضرات بلند مدتی نیز برای افراد در پی خواهد داشت.

سایر عوارض مصرف ناس:

ترک ناس و قطع مصرف آن در زمان مناسب، می تواند از ابتلای افراد به انواع بیماری ها و مشکلات جلوگیری کند. ترکیبات موجود در این ماده گیاهی، می تواند زمینه بروز انواع بیماری ها را فراهم کند که حتی در مواردی غیر قابل جبران هستند. مشکلات کلیوی، تنفسی، اختلالات خواب، ابتلا به فشار خون و دیابت، پوسیدگی دندان ها، سرطان لثه و … از دیگر عوارض مصرف ناس هستند. بهتر است بدانید تولید این ماده ی گیاهی با هدف خاصی صورت می گیرد که به نفع افراد نیست. شناخت عوارض سوء این ماده، می تواند زمینه را برای ترک ناس فراهم سازد. برای آن که از این عوارض دور بمانید، همچنین زندگی و بدن سالمی داشته باشید؛ بهتر است برای درمان اعتیاد به ناس هرچه سریعتر اقدام کنید.

عوارض کوتاه مدت مصرف مخدر ناس

عوارض کوتاه‌مدت مصرف ناس شامل سرگیجه، سردرد، تهوع، از دست دادن تعادل، حرکات غیرطبیعی چشم، دندان‌قروچه، اختلال خواب، وابستگی روانی، لرزش، تغییرات فشارخون و ضربان قلب است. سیاه شدن دندان‌ها و عفونت لثه نیز از دیگر عوارض رایج این ماده‌ی مخدر می‌باشد. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است از مصرف ناس خودداری کنید و در صورت نیاز به راهنمایی، با متخصصین مشورت کنید.

عوارض بلند مدت مصرف مخدر ناس

مصرف ناس به بی‌خوابی، عدم تعادل رفتاری، زودرنجی، اختلال تمرکز، بیماری‌های دهانی، سرطان حنجره، سرطان روده‌ی بزرگ، نارسایی‌های کلیوی و سرطان لثه منجر می‌شود. ترکیبات مضر مانند آهک، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به دستگاه گوارش و کلیه‌ها وارد کرده و ممکن است دیالیز را ضروری کند. وابستگی روانی به ناس نیز بسیار شدید است و مصرف آن سلامت جدی را به خطر می‌اندازد.

عوارض مخدر ناس برروی صورت

ماده مخدر ناس باعث کبودی صورت و از بین رفتن بافت دندان می‌شود. در موارد نادر، حساسیت‌های پوستی و ورم صورت نیز ایجاد می‌شود که تا قطع مصرف ادامه دارد. مصرف ناس می‌تواند به سرطان لثه منجر شود؛ زیرا ترکیبات آن سمی و خطرناک هستند.

تأثیر مصرف ناس بر روابط زناشویی و سلامت جنسی

ناس، ماده‌ای اعتیادآور و مخرب است که از برگ تنباکو خشک شده تهیه می‌شود و معمولاً به صورت جویدنی مصرف می‌گردد. با وجود باورهای نادرست در مورد عدم ضرر این ماده، تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف ناس تأثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت جسمی و روابط زناشویی دارد.

  1. کاهش میل جنسی: ناس با دخالت در تعادل هورمونی و آسیب به سیستم عصبی، میل جنسی را در هر دو جنس کاهش می‌دهد.
  2. اختلال در نعوظ: نیکوتین موجود در ناس می‌تواند جریان خون را به اندام‌های جنسی مختل کرده و به اختلال نعوظ منجر شود.
  3. کاهش رضایت جنسی: بوی بد دهان و خشکی اندام‌های جنسی ناشی از مصرف ناس، رضایت جنسی را کاهش می‌دهد.
  4. مشکلات باروری: ناس بر تولید و سلامت اسپرم‌ها تاثیر منفی گذاشته و قدرت باروری را در مردان و زنان کاهش می‌دهد.

تأثیرات منفی دیگر ناس:

علاوه بر تأثیرات بر روابط زناشویی، ناس می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی سلامتی نظیر سرطان حفره دهان، اختلالات هورمونی، ضعف سیستم ایمنی و بی‌خوابی شود.

در نتیجه‌ :

مصرف ناس، علاوه بر ایجاد وابستگی شدید، می‌تواند زندگی زناشویی و سلامت جنسی افراد را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. آگاهی از این عوارض و پرهیز از مصرف این ماده می‌تواند به حفظ سلامت فردی و بهبود کیفیت روابط زناشویی کمک کند.

بخش سوم: علائم و نشانه‌های مصرف و ترک ناس

مرکز درمان ناس کیمیای رهایی
سریعترین راه ترک ماده اعتیاد آور ناس در کلینیک کیمیای رهایی

علائم ترک ناس

در زمان ترک ناس با نشانه ها و علائمی روبرو خواهید شد. برای آن که علائم ترک ناس در زمان ترک؛ به بهترین شکل مدیریت شوند، باید از یک فرد آگاه در این زمینه کمک بگیرید. یکی از علائم ترک ناس، این است که شما در این زمان وابستگی شدیدی به آن پیدا خواهید کرد. در واقع در زمان ترک، شما بیشترین میزان اعتیاد به این ماده را دارید. از دیگر علائم بارز ترک ناس این است که شما دچار اختلالات روحی و روانی و یا حتی افسردگی می شوید. افکار منفی فراوانی به سراغ شما می آیند. نگران نباشید؛ این موارد از علائم ترک ناس هستند؛ که معمولا طبیعی نیز می باشند. برای رفع این علائم، بهترین کار این است که زیر نظر پزشک و یا مشاور ترک ماده مخدر قرار بگیرید.

عوارض ترک ناس:

برای رهایی و درمان اعتیاد به ناس، قطعا باید برخی از سختی ها را نیز تحمل کنید. افرادی که اعتیاد شدید به ماده مخدر ناس را دارند؛ عوارض ترک ناس برای آنها شدید تر بروز می کند. در دوره درمان اعتیاد، افراد با عوارض گوناگونی روبرو خواهند شد. موارد زیر برخی از عوارض ترک ناس هستند.

بدن درد:

در مدت زمان ترک ناس ممکن است که افراد دچار بدن درد های شدیدی شوند. علت این بدن درد ها به تخلیه ناس از بدن باز می گردد. در واقع بدن در مرحله سم زدایی است. این بدن درد ها با کمک دارو و طی شدن دوره درمان از بین خواهد رفت.

تغییرات بدنی:

در دوره درمان ناس، بدن افراد دچار تغییراتی می شود. برای مثال ممکن است افراد در این دوره دچار کاهش و یا حتی افزایش وزن شوند. که می تواند علت این موارد؛ مصرف دارو و یا تغییر عادت های غذایی باشد. همچنین ممکن است پوست شما در دوران ترک، تغییر کند و یا تیره شود.

لرزش و اختلال در خواب:

از دیگر عوارض ترک ناس که موقتی است، ایجاد لرزش در بدن افراد می باشد. ممکن است بدن افراد در زمان ترک و سم زدایی دچار لرزش شود. این لرزش ها موقتی است و با مصرف دارو و مواد غذایی سالم از بین می روند. ممکن است خواب برخی از افراد در زمان ترک این ماده مخدر گیاهی دچار اختلال شود. این اختلال به اعتیاد آن ها به ناس باز می گردد. با ترک کردن ناس، این اختلال نیز درمان می شود. عوارض ترک ناس در دوران درمان بسیار طبیعی است. پس از ترک این ماده، این عوارض به طور کلی درمان خواهند شد و از بین می روند. پس نگران این عوارض در زمان ترک اعتیاد به مواد نباشید.

بخش چهارم: روش‌ها و مدت زمان ترک ناس

بهترین روش ترک ناس

یافتن بهترین روش ترک ناس می تواند به افراد کمک کند. یافتن روش های مناسب درمانی می تواند افراد را از شر این ماده خطرناک و مضر خلاص کند. موارد زیر به برخی از رویکردهای درمانی برای ترک اعتیاد به ناس اشاره میکند که بسیار مفید نیز می باشند.

ارتباط با یک پزشک متخصص

در زمان ترک ناس، بهتر است با یک پزشک و یا مشاور متخصص در این زمینه ارتباط داشته باشید. این فرد در این زمینه اطلاعات مفید فراوانی دارد که می تواند به شما کمک کند. همچنین یک پزشک می تواند راه های درست و یا نادرست را در این مسیر به شما نشان دهد.

دوری از افراد معتاد

فرد در زمان ترک ناس و یا حتی قبل از اقدام به درمان، باید از افرادی که به این ماده اعتیاد دارند دوری کند. دوری از افراد معتاد و یا افرادی که فرد را به مصرف ناس ترغیب کرده اند؛ گام بسیار مهمی است. همچنین لازم است تا از ورود به مکان هایی که مصرف مواد در آن اتفاق می افتد، جلوگیری شود.

استفاده از جایگزین های غذایی

در زمان ترک زیر نظر مشاور برای خود از جایگزین های غذایی دیگری استفاده کنید. استفاده از مواد غذایی و خوراکی های انرژی زا و مفید می تواند باعث شود تا میل شما برای مصرف ناس کاهش پیدا کند.

سرگرم کردن خود

یکی از رویکردهای درمانی برای درمان ناس، این است که فرد خود را به کارهای مفید سرگرم کند. ورزش کردن، سفر رفتن، قرار گرفتن در جمع خانواده، انتخاب تفریحات سالم و … می تواند ذهن شما را برای ترک ناس آماده کند. همچنین با ورزش کردن، آمادگی جسمانی شما نیز برای ترک افزایش پیدا خواهد کرد. و در آخر بهتر است برای ترک ناس، به خود باور داشته باشید و برای خود هدف های مشخصی را انتخاب کنید.

ترک ناس چند روز طول می‌کشد؟

برای ترک ناس، فرد باید از نظر روانی آمادگی داشته باشد و قبول کند که می تواند آن را ترک کند. آمادگی فرد در دوران درمان اعتیاد به ناس بسیار مهم است. آمادگی کامل روانی، به زمان نیاز دارد و هر چه فرد آمادگی بیشتری داشته باشد؛ دوره ترک آسان تری نیز خواهد داشت. مدت زمان آمادگی فرد برای ترک ناس، باز هم به اراده و خواست فرد بستگی دارد. معمولا افراد می توانند حداکثر تا 1 ماه این آمادگی برای ترک روانی را برای خود ایجاد کنند.

از مهم ترین مراحل درمان اعتیاد ناس این است که به یک مشاور و یا پزشک مراجعه کنید. پزشک با بررسی وضعیت شما و میزان اعتیاد شما به ناس، راهکار هایی را ارائه می دهد. همچنین در این مرحله با توجه به تشخیص پزشک، میزان مصرف ناس برای شما کاهش می یابد.

مدت زمان ترک ناس برای هر فرد متفاوت است و با توجه به بدن او و توانایی او برای ترک مشخص می شود. در برخی از افراد این مدت زمان می تواند 2 الی 3 ماه باشد. اما برخی دیگر در مدت زمان یکساله و حتی بیشتر می توانند برای ترک ناس اقدام کنند.

کلام آخر:

ما در کلینیک ترک ناس کیمیای رهایی می کوشیم تا با ارائه بهترین و سریعترین روش ترک ناس با به روز ترین متد دنیا و مجرب ترین کادر درمانی شما را در رهایی از این مخدر یاری رسانیم. پزشکان، مشاوران و همه کادر مرکز ترک ناس کیمیای رهایی در تمام مراحل ترک کنار شما هستند تا این امر سخت را برای شما آسان و راحت کنند. نجات از دام اعتیاد را با کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی تجریه کنید.

بخش سوالات متداول (درست حرکت کنیم!)

آیا با کنار گذاری ناس به دندان ها و لثه ها آسیب وارد می شود؟

خیر، این موضوع یک باور غلط است که با مصرف ناس می توان به استحکام دندان ها و لثه ها کمک کرد. بالعکس؛ مصرف ناس سبب از بین رفتن سلامت دهان و دندان می شود.

ترک ناس در موارد حاد سبب مرگ می شود؟

خیر، این موضوع صحت ندارد. افراد می توانند با کمک یک متخصص، پزشک و مشاور روند درمان و ترک ناس خود را بدون هیچ مشکل و عارضه ای پیش ببرند.

آیا ناس باعث لاغری می شود؟

ناس با ایجاد مشکلات گوارشی فراون به تدریج اشتها فرد را کم می کند. مصرف ناس با تهوع، استفراغ و لاغری مفرط همراه است.

عوارض ناس بر رابطه زناشویی؟

ناس روی میل جنسی افراد تاثیر منفی می گذارد و مشکلاتی جدی در باروری ایجاد می کند.

عوارض ناس بر اسپرم؟

غلظت اسپرم و سالم بودن آن ها شرط اصلی برای بارور کردن تخمک است. اما ناس با تاثیر منفی روی مورفولوژی و ساختار آن قدرت باروری اسپرم ها را کاهش می دهد.

عوارض ناس در بارداری؟

مصرف ناس می تواند بر سلامت جنین تاثیر منفی گذاشته و سبب تولد نوزادان نارس و یا حتی مرگ آن ها شود.

آیا ناس تست اعتیاد را مثبت می کند؟

این سوال بستگی به میزان مصرف و ماده مصرفی دارد. تست اعتیاد برای استخدام و ازدواج انجام می شود که اگر میزان مصرف زیاد باشد، ممکن است در جواب آزمایش تاثیر داشته باشد.

 

چند کلمه با شما دوست عزیز

اگر از اسارت اعتیاد خسته شده‌اید؟ اگر آرزوی یک زندگی سالم و شاد را دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، این پیام سرنوشت‌ساز را از دست ندهید!

کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی با 13 سال تجربه درخشان و مجوز رسمی وزارت بهداشت (شماره 275622-3) آماده است تا همین امروز به شما در مسیر بهبودی کمک کند. ما بیش از یک مرکز درمانی، همراه شما در این سفر حیاتی هستیم.

چرا باید همین حالا – نه فردا، نه هفته آینده، بلکه همین الان – با ما تماس بگیرید؟

  • هر لحظه ارزشمند است: هر روزی که در اعتیاد می‌گذرد، فرصتی است که از دست می‌رود. با تماس فوری، می‌توانید همین امروز گام اول را بردارید و به زندگی جدیدی وارد شوید.
  • تیم متخصص و با تجربه: پزشکان، روانشناسان و مددکاران ما آماده‌اند تا با درک عمیق از چالش‌های اعتیاد، به شما کمک کنند. شما تنها نیستید! (معرفی اعضاء).
  • برنامه‌های جامع درمانی: از سم‌زدایی تا مشاوره‌های روانشناختی و گروه‌های حمایتی، ما تمامی جنبه‌های درمان اعتیاد را پوشش می‌دهیم. هر لحظه تأخیر، شما را از بهبودی دورتر می‌کند.
  • محیط امن و حمایتی: ما فضایی امن و غیرقضاوتی برای بیان احساسات و چالش‌های شما فراهم کرده‌ایم. اینجا جایی است که می‌توانید بدون ترس از قضاوت، به بهبودی فکر کنید.
  • حمایت مستمر: پس از درمان نیز در کنار شما خواهیم بود تا در مسیر بهبودی به شما کمک کنیم. این حمایت می‌تواند زندگی شما را متحول کند.

اقدام فوری شما می‌تواند نقطه عطفی در زندگی‌تان باشد. هر روز تأخیر، شما را از آینده‌ای روشن دورتر می‌کند.

یادتان باشد: فردا ممکن است خیلی دیر باشد. امروز، برای تغییر زندگی‌تان اقدام کنید. ما آماده‌ایم تا به شما در این مسیر کمک کنیم.
تماس شما، آغاز یک سفر به سوی بهبودی است. همین حالا تماس بگیرید!

توجه ! : کاربر گرامی، برای بهبود کیفیت پاسخگویی، لطفاً در صورت داشتن سوال، جنسیت و سن خود را اعلام کنید تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم.

4 پاسخ

  1. نزدیک ۱۰ سال استفاده کردم … اول باید قبول کنید که یک معتادید! چون چیز خاصی به نظر نمیاد همه ازش ساده میگذرند! مدتیه ترک کردم همیشه فکرم پیششه اما واقعاً دلم نمیخواد دگ استفاده کنم … چون دچار بیماریه پنیک و استرس بیش از حد… و نشوخوار فکری شدم که در نهایت نیاز به درمان توسط پزشک پیدا کردم اما به لطف خدا خیلی بهترم و به تو دوست خوبم اگر این متن و میخونی که به خودت کمک کنی … خواهش میکنم این ماده مسخره ی ارزونی که به نظر هیچی نمیاد بزار کنار…. زندگیتو نابود میکنه … مغزتو رفتارتو … نزار به پیشمونی برسه … توکل بخدا کن… و خودتو باور کن و به خود ضعیف ترت نه بگو

    1. سلام دوست عزیز،

      از اینکه تجربه و احساساتت را با ما به اشتراک گذاشتی ممنونم. ترک ماده‌ای که مدت طولانی از آن استفاده کرده‌ای، بدون شک فرآیندی دشوار است، اما اولین و مهم‌ترین قدم، همانطور که گفتی، پذیرش مسئله و تصمیم به تغییر است که تو آن را برداشته‌ای و این ارزش بسیار زیادی دارد.

      کاملاً طبیعی است که بعد از ترک دچار احساسات و مشکلاتی مثل استرس، پنیک و نشخوار فکری بشوی. این مشکلات اغلب بخشی از فرایند بهبودی است و بسیاری از کسانی که در مسیر ترک قرار دارند، این چالش‌ها را تجربه می‌کنند. خوشبختانه، می‌گویی که به لطف خدا وضعیتت نسبت به قبل بهتر شده است و این نشان می‌دهد که مسیر بهبودی‌ات در حال پیشرفت است. پیشنهاد می‌کنم به این روند ادامه بده و حمایت‌های تخصصی در روان درمانی و پزشکی را هم به‌طور مستمر پیگیری کن.

  2. من ۱۵ سال ناس مصرف کردم دیر یا زود به این علاعم میرسید بدن درد شدید بی حالی همیشگی افکار خراب عصبانیت داعمی اختلال خواب خراب شدن دندان لث رسوب به کلیه و کبد من تجربه ای ترک مواد رو داشتم هم تجربه ای ترک ناس رو ترک ناس برای من قشنگتر از مواد بود دوستان تا چند روز بی حوصل هستید چون مغز دوپامین تولید نمیکنه ولی بعد از ۴ زوز احساس میکنید دنیا برای شماست

    1. سلام دوست عزیز،
      ممنون که تجربه ارزشمندت رو با ما به اشتراک گذاشتی. همون‌طور که گفتی، ترک ناس و مواد می‌تونه علائم سختی مثل بدن‌درد، بی‌حوصلگی و افکار منفی به همراه داشته باشه، ولی پشت سر گذاشتن این روزها و رسیدن به حال خوب واقعاً لذت‌بخشه.
      یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرایند ترک، روان‌درمانیه. وقتی فرد ۱۵ سال ناس یا مواد مصرف کرده، اثرات روانی عمیقی روی ذهن و احساساتش می‌ذاره و خیلی وقت‌ها این اثرات به همین سادگی از بین نمی‌ره. روان‌درمانی کمک می‌کنه تا با افکار منفی، عصبانیت‌های مداوم و عادات قدیمی بهتر مقابله کنی و روش‌هایی برای مدیریت احساسات پیدا کنی. همچنین، مشاوره بهت کمک می‌کنه تا با برنامه‌ریزی ذهنی و تقویت روحیه، از لغزش دوباره جلوگیری کنی و به سمت یک زندگی پایدارتر پیش بری.
      اگر دوست داشتی، مشاوران متخصص ما آماده‌اند تا بهت در این مسیر کمک کنن و همراهت باشن تا بهبودیَ کامل‌تری رو تجربه کنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی برای مطالعه