کلینیک کیمیای رهایی مرکز معتبر و مجاز برای درمان سوء مصرف مواد در تهران
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کلینیک ترک لورازپام (داروی لورازپام) با سم زدایی

بهترین روش ترک لورازپام
بهترین راه ترک لورازپام با کلینیک کیمیای رهایی

5 دقیقه از زمان خود را نگه دارید! در این 5 دقیقه به شما راهکار ترک اعتیاد به لورازپام را بیان می کنیم. بدون شک این 5 دقیقه می تواند انگیزه ای برای ترک لورازپام در شما ایجاد کند زیرا حقایقی در مورد این دارو بیان شده است که شاید کمتر در مورد آن شنیده اید.

بازگیری یا سم زدایی لورازپام چیست و چگونه انجام می شود؟! اگر لورازپام که برای تسکین مشکلات خواب تجویز می شود سبب سوء مصرف شود باید چه کاری انجام داد؟ داستان ما جالب شد! برای اینکه این تناقض برای شما حل شود ادامه مطلب را بخوانید.

لورازپام چیست؟

لورازپام دسته ای از داروها به نام بنزودیازیپن ها است. بنزودیازیپن ها عمدتا در درمان اضطراب، اختلالات تشنج و به عنوان شل کننده عضلانی مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها روی سیستم انتقال دهنده عصبی مهار کننده در مغز یعنی روی “اسید گاما آمینوبوتیریک GABA” عمل می کند. عمل این دسته از داروها منجر به کاهش تحریک در مغز و نخاع به دلیل مهار گیرنده های مخصوص می شود.

لورازپام توسط مرکز مبارزه با مواد مخدر آمریکا به عنوان داروی رده پنجم طبقه بندی شده است که نشان دهنده این است که پتانسیل متوسطی برای سوء مصرف و وابستگی فیزیکی دارد. این پتانسیل وابستگی فیزیکی است که منجر می شود تا این دارو به طور اجتناب ناپذیری باعث ایجاد سندروم ترک در مصرف کنندگان شود.

لورازپام چگونه باعث وابستگی می شود؟

حدود 40 درصد افرادی که از بنزودیازیپن ها به مدت 6 ماه استفاده می کنند، در صورت قطع ناگهانی مصرف، علائم ترک متوسط و شدید را تجربه می کنند و 60 درصد افراد ممکن است علائم ترک خفیف را تجربه کنند. شدت علائم ترک با دوز فعلی مصرفی مرتبط است. اگر دوز بالای لورازپام مصرف شود و یا این دارو با سایر داروهای بنزودیازیپن ها مصرف شود علائم ترک شدیدتر می شود.

در نظر داشته باشید در صورتی که دوز روزانه به طور ناگهانی قطع شود یا به طور قابل توجهی کاهش یابد، علائم ترک ممکن است در کمتر از 8 تا 12 ساعت ظاهر شود.

ترک اعتیاد لورازپام

وابستگی فیزیکی در نتیجه مصرف انواع خاصی از داروها در دوره های زمانی نسبتا طولانی توسط یک فرد رخ می دهد. زمانی که یک فرد در یک دوره طولانی از داروهایی که پتانسیل اعتیاد دارند استفاده کند، مغز فرد به وجود دارو عادت می کند و یاد می گیرد که تنها در زمانی که دارو در گردش خون فرد یا بافت بدن وجود دارد به درستی عمل کند. زمانی که فرد به طور ناگهانی مصرف لورازپام را قطع کند، سیستم بدن از تعادل خارج می شود و این باعث بروز علائم ترک لورازپام می شود.

قطع مصرف بنزودیازیپن ها مانند لورازپام می تواند به طور بالقوه خطرناک و کشنده باشد زیرا احتمال تشنج در طول فرایند ترک خودسرانه وجود دارد. ترک لورازپام در دو مرحله رخ می دهد. مرحله اولیه که کوتاه مدت است و مرحله دوم که طولانی است.

علائم مرحله کوتاه مدت ترک لورازپام

نیمه عمر لورازپام به طور متوسط 10-12 ساعت است بنابراین علائم ترک می تواند نسبتا سریع در عرض 24 ساعت بعد از اخرین دوز شروع شود. میانگین شروع علائم ترک 3-4 روز است. علائم ترک حاد ممکن است شامل:

  1. اضطراب
  2. افزایش فشار خون
  3. افزایش ضربان قلب
  4. اختلال در خواب
  5. سردرد
  6. تعریق
  7. لرزش به ویژه در دست ها
  8. مشکل در تمرکز و یا گیجی
  9. حالت تهوع
  10. گرفتگی عضلات شکم
  11. استفراغ و یا کاهش وزن
  12. تحریک پذیری
  13. احساس اضطراب
  14. نوسانات خلقی و یا حتی حملات پانیک
  15. تشنج در موارد نادری ممکن است رخ دهد.

علائم مرحله طولانی ترک لورازپام

سندروم محرومیت طولانی مدت که سندروم ترک نیز نامیده می شود بعد از مرحله حاد رخ می دهد و به طور معمول 10-14 روز به طول می انجامد.

در این مرحله فرد علائم زیر را تجربه می کند:

  1. اضطراب
  2. میل به مواد مخدر
  3. حالت تهوع
  4. استفراغ
  5. سردرد
  6. کسالت
  7. افسردگی

برخی افراد ممکن است بعد از قطع مصرف لورازپام تغییرات خلقی، بی انگیزگی و ضعف عمومی را تا ماه ها و یا سال ها تجربه کنند. این سندرم به عنوان سندروم ترک پس از مرحله حاد  (PAWS) نامیده می شود.

علائم ترک لورازپام

رویکرد درمانی برای ترک قرص لورازپام

علائم ترک لورازپام را می توان از طریق سم زدایی بالینی کاهش داد و دوره ترک را کوتاه کرد. رویکردهای درمانی متعددی برای ترک لورازپام وجود دارد که باید برای هر فرد متناسب با وضعیت جسمانی و روانی وی بهترین متد درمانی پیاده سازی شود. رویکردهای درمانی به کار رفته در درمان و ترک اعتیاد لورازپام به شرح زیر است:

  • رویکرد سم زدایی بالینی با دارو و بدون دارو
  • رویکرد روان درمانی

مرکز درمان لورازپام کیمیای رهایی

رویکرد سم زدایی بالینی برای ترک لورازپام

سم زدایی بالینی تحت نظارت پزشک برای کاهش تدریجی دوز دارو برای پیشگیری از بروز علائم ترک انجام می شود. فرایند سم زدایی به میزان مصرف و دوز مصرف بستگی دارد. پزشک با توجه به وضعیت فرد بهترین رویکرد را برای کاهش دوز پیاده سازی می کند و براساس واکنش بدن فرد به این کاهش تدریجی میزان دوزها را کم یا زیاد می کند و این روند تا زمانی که مصرف لورازپام قطع شود ادامه می یابد.

  • در رویکرد سم زدایی بالینی ممکن است داروهایی برای کاهش و تسکین علائم ترک استفاده شود. گاهی اوقات برای رفع بی خوابی در دوره سم زدایی ممکن است از ملاتونین که هورمونی است که خواب را القا می کند استفاده شود. در رفع بی خوابی در دوره ترک لورازپام ممکن است پزشک رویکردهای درمانی دیگری را در نظر داشته باشد.
  • داروهای ضد افسردگی نیز در دوره ترک لورازپام ممکن است برای فرد تجویز شود.
  • افرادی که در دوره ترک لورازپام ممکن است در معرض خطر تشنج باشند ممکن است از داروهای ضد تشنج استفاده شود.

در نظر داشته باشید که این دارو بسته به نیاز فرد و واکنش فرد به دوره ترک تجویز می شود. موثرترین روش برای ترک لورازپام رویکرد کاهش تدریجی در طول دوره ترک در کنار روان درمانی است.

رویکرد روان درمانی برای ترک اعتیاد لورازپام

رویکرد موفق درمانی که برای ترک لورازپام بسیار تاثیر گذار است، استفاده از روش های روان درمانی است. رویکردهای روان درمانی برای هر فرد به طور اختصاصی انجام می شود که در این روش استراتژی های مقابله با محرک ها آموزش داده می شود تا فرد بتواند خود را کنترل کند و وسوسه خود را مهار کند. همچنین روان درمانی شامل روان شناسی حمایتی، روان شناسی فردی، گروهی، خانواده درمانی و … است که هر یک از تکنیک های مشخصی برای درمان اختلالات روان استفاده می شود.

به طور معمول اختلالات روان همزمان با وابستگی و اعتیاد به لورازپام وجود دارد. اگر اختلالات بهداشت روان ریشه یابی و حل گردد، فرد دوره ترک را آسان تر پشت سر می گذارند و احتمال عود کاهش می یابد.

رویکردهای درمانی به کار رفته در ترک لورازپام در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی

ترک لورازپام در کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی با بهترین و علمی ترین متد درمانی روز دنیا انجام می شود. این مرکز با بهره گیری از متخصصین حرفه ای و روان شناسان مجرب درمان های مبتنی بر شواهد و استاندارد را برای افراد پیاده سازی می کند تا طول دوره ترک کاهش یابد و فرایند ترک اعتیاد لورازپام بدون درد و علائم سپری شود.

رویکردهای به کار رفته برای درمان لورازپام و ترک اعتیاد این دارو در کلینیک ترک اعتیاد به شرح زیر است:

  • ارزیابی اولیه
  • برنامه درمانی منحصر به فرد
  • درمان شخصی
  • مدیریت موردی
  • جلسات درمان گروهی
  • درمان های جایگزین
  • درمان جامع نگر
  • درمان دارویی
  • مراقبت و حمایت طولانی مدت
  • جلسات روان درمانی فردی
  • فالو آپ دوره ای توسط روانشناس پشتیبان در طول دوره درمان
  • گروه درمانی
  • خانواده درمانی
  • طب سوزنی
  • طب سنتی
  • هیپنوتیزم

هشدار!

ترک لورازپام به صورت خودسرانه ممکن است یک تجربه ناراحت کننده باشد. بسیاری از افرادی که در مدت زمانی طولانی از لورازپام استفاده کرده اند ممکن است متوجه اعتیاد خود به این دارو نشده باشند اما زمانی که اقدام به قطع مصرف کنند آنگاه از بلایی که سر خود آورده اند با خبر می شوند! اما نگران نباشید کلینیک ترک اعتیاد کیمیای رهایی با پیاده سازی و اجرای بهترین رویکردهای درمانی متناسب با علم روز دنیا روش های ترک لورازپام را اجرا می کند. برای داشتن زندگی سالم و عاری از اعتیاد کافیست به این مرکز اعتماد کنید. متخصصین ما منتظر یاری رساندن به شما عزیزان هستند.

توجه ! : کاربر گرامی، برای بهبود کیفیت پاسخگویی، لطفاً در صورت داشتن سوال، جنسیت و سن خود را اعلام کنید تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *