کلینیک کیمیای رهایی مرکز معتبر و مجاز برای درمان سوء مصرف مواد در تهران
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

باید سیستم درمان اعتیاد را پویا نگهداریم

دکتر آذرخش مکری

دکتر آذرخش مکری طی سخنانی در “دومین همایش سالانه دانش اعتیاد؛ تازه‌های درمان اعتیاد و چالش‌های آن در ایران” که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، گفت: برای درمان اعتیاد نیازمند یک نگرش جامع هستیم. موضوع درمان اعتیاد در دنیا در حال تغییراتی است. باید سیستم درمان اعتیاد را پویا نگهداریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: امکانات لازم برای بهبودی کامل نیست! در این زمینه بحث‌های نظری می‌تواند به نهادینه کردن و مسلح شدن نظام درمان اعتیاد و ارائه به مدیران تصمیم‌گیر، موثر باشد.

اگر از فعالیت‌هایمان لذت نبریم دچار افسردگی و اعتیاد می‌شویم

دکتر مکری تصریح کرد: در رویکردهای نوین درمانی در حوزه افسردگی و اعتیاد، موضوع فعالیت‌های لذت‌بخش مطرح است، اگر از فعالیت‌هایمان لذت نبریم دچار افسردگی و اعتیاد می‌شویم

هدف‌های زندگی باید به ما حس خوب بدهد

وی با اشاره به رویکردهای درمانی اعتیاد، افزود: برجستگی انگیزشی و بدتنظیمی لذت دو رویکرد در این حوزه هستند. در رویکرد جدید، به دنبال درمان احساس بی لذتی، کج خلقی، بی‌انگیزگی و بی‌حسی هستند. هدف‌های زندگی باید به ما حس خوب بدهد!

به معتادان انگیزه بدهیم

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اگر به معتادان به جای مبارزه با وسوسه و بی‌قراری، هدف بدهیم تا انگیزه پیدا کند و آینده مناسبی را تجسم کند، میزان موفقیت برای ترک اعتیاد بیشتر می‌شود.
دکتر مکری با اشاره به اینکه انگیزه و هدف در درمان اعتیاد نقش مهمی دارند، گفت: انتظار لذت یکی از ارکان مهم سلامت روان است که باید مورد توجه باشد. در رویکرد درمان اعتیاد، باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که چه کنیم تا فرد به لذت و ذوق و شوق به زندگی بیندیشد.

کلینیک‌های ذوق و شوق راه‌اندازی شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد داد تا برای درمان اعتیاد و برخی بیماری‌های و اختلالات روانپزشکی کلینیک‌های ذوق و شوق راه‌اندازی شود.

dynamics of addiction treatment 01

دکتر منصور سیفی، موسس مرکز فوق تخصصی «کیمیای رهایی»

با ما همراه شوید

ایان ذکر است که دکتر منصور سیفی، موسس مرکز فوق تخصصی «کیمیای رهایی» برای درمان اعتیاد به انواع مواد مخدر و محرک، نیز در این همایش حضور داشت. این مرکز به طور تخصصی به درمان اعتیاد به مواد مخدری مانند تریاک ، شیره ، کراک و هروئین ، و همچنین مواد محرکی همچون شیشه ، حشیش ، گل و کوکائین می‌پردازد. در جریان این همایش، دکتر سیفی با دیگر شرکت‌کنندگان و متخصصان حوزه اعتیاد به بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردها و چالش‌های درمان اعتیاد پرداخت. وی همچنین در این تعاملات، راهکارهای جدیدی برای بهبود فرآیندهای درمانی و ارتقای خدمات کلینیکی ارائه کرد. حضور فعال وی در این همایش، فرصتی ارزشمند برای بررسی تجربیات و روش‌های نوین درمانی بود که به توسعه دانش در این حوزه کمک می‌کند.